HOME-2500

HOME-2500 Ултразвукова вана от серия Home с капацитет 2,5 литра, идеална за почистване на дребни предмети в домакинството или вашето хоби. Ултразвукова честота 40 kHz и ултразвукова мощност 70 W я правят идеална за кратко лесно почистване.

218,59 лв.

Налично за предварителни продажби

Ултразвукова вана HOME 2500, капацитет 2.5 литра, подходяща за периодично почистване

РАЗМЕРИ НА КОШНИЦАТА: 240×138×80 мм

С отделната настройка на таймера от 1 – 8 минути, автоматично изключване и настройка на температурата до 65°C тя е подходяща за предмети, които се нуждаят от кратко и лесно почистване.

Почистете по-малки предмети:

Kолекционерски монети, ключове, бижута, каишки за часовници, по-малки части като винтове, стоманени болтове, гайки, пирони, нитове и общо взето всякакви други по-малки предмети.

Какво можете да почистите у дома?Какво можете да почистите у дома?

Ултразвуковата почистваща машина може да се използва за почистване на широка гама от предмети у дома. Ето някои често срещани предмети, които могат да бъдат ефективно почистени с ултразвукова почистваща машина:

 • Бижута: Ултразвуковите почистващи препарати са отлични за почистване на бижута, включително пръстени, колиета, обеци, гривни и часовници. Те могат да отстраняват мръсотия, масла и отломки от малки пукнатини и труднодостъпни места.
 • Очила и очила: Независимо дали става дума за очила, слънчеви очила или очила за четене, ултразвуковият почистващ препарат може ефективно да премахне пръстови отпечатъци, петна и мръсотия от рамките и лещите.
 • Зъбни протези и устни уреди: Ултразвуковите почистващи препарати могат да се използват за почистване на зъбни протези, фиксатори, предпазители за уста и други устни уреди. Те помагат за премахване на бактерии, плака и петна от тези предмети.
 • Метални предмети: Различни метални предмети като монети, сребърни прибори, бръсначи, дребни инструменти и дори огнестрелни оръжия могат да се почистват с ултразвукова почистваща машина. Процесът помага за премахване на мръсотия, окисление и петна от метални повърхности.
 • Монети и колекционерски предмети: Ултразвуковите почистващи препарати могат безопасно да почистват монети, включително тези от злато, сребро или мед. Те могат да се използват и за почистване на колекционерски предмети като фигурки, малки скулптури и деликатни антики.
 • Електронни компоненти: Някои електронни компоненти, като платки, малки електронни части и конектори, могат да се почистват с ултразвукова почистваща машина. Въпреки това е важно да се гарантира, че компонентите са съвместими с този метод на почистване и няма да бъдат повредени от процеса.
 • Предмети за лична хигиена: Ултразвуковите почистващи препарати могат да почистват предмети за лична хигиена като гребени, четки, бръснарски ножчета, нокторезачки и дори четки за грим. Те помагат за премахване на мръсотия, масла и остатъци от тези предмети.
 • Часовници: Освен само каишките и калъфите, ултразвуковите почистващи препарати могат да почистват и части на часовника, като часовникови механизми. Някои видове часовници обаче, като тези с деликатни или ретро компоненти, може да не са подходящи за ултразвуково почистване.
ПОЧИСТВАЩИ КОНЦЕНТРАТИ ЗА УЛТРАЗВУКОВО ПОЧИСТВАНЕ:

Различните предмети може да изискват различни почистващи разтвори. Концентратите за ултразвуково почистване на ASonic имат специализиран химичен състав, който ускорява процеса на почистване и трябва да се използват според специалните нужди на частите, които трябва да се почистват.

 • Бижута, части от скъпоценни камъни, компоненти за часовници, включително каишки за часовници, кутии и части за механизми, монети и колекционерски предмети: AS-JEWConcentrates
 • Артикули за лична хигиена: Самобръсначки, зъбни протези и контактни лещи: AS-JEW
 • Очила: Лещи, рамки и малки метални компоненти, Оптични компоненти: лещи на фотоапарат, предметни стъкла за микроскоп и лещи за телескоп: AS-OPT
 • Стоматологични и медицински инструменти, чаши, епруветки и друго научно оборудване, игли за татуировки, бижута за пиърсинг и оборудване: AS-UCP
 • Електроника: платки, печатни платки и електронни компоненти: AS-PCB
 • Автомобилни части: Карбуратори, горивни инжектори и компоненти на двигателя: AS-CARB
 • Прецизни машинни части: Малки зъбни колела, лагери и други сложни машинни компоненти: AS-SENS
 • Индустриални инструменти: Ръчни инструменти, режещи инструменти и форми: AS-GEN, AS-MLP
  Огнестрелни оръжия: Части за оръжия, включително цеви, спусъци и пълнители: AS-CARB
КАК РАБОТИ УЛТРАЗВУКОВОТО ПОЧИСТВАНЕ?

Обяснението как работи ултразвуковото почистване е на този линк. Ако имате още въпроси или се нуждаете от допълнителна помощ, не се колебайте да ни попитате на имейл: sales@lokatork.com.

Ултразвуковата честота 40kHz осигурява цялостно, но нежно почистване, което е подходящо и за по-меки метали, пластмаси и продукти с полирани повърхности. По-малките мехурчета, които се получават при тази честота, са по-малко склонни да причинят повърхностни повреди и също така са по-способни да проникнат в тесни зони, като шевове, цепнатини и невидими дупки.

Ултразвуковата мощност от 70W осигурява достатъчно голям брой мехурчета в ултразвуковия почистващ уред за ефективно почистване на различни артикули.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Резервоарите от неръждаема стомана (SUS 304) са с дебелина 0,6 мм, поради което осигуряват дълъг живот на ултразвуковите почистващи уреди. Безшевният корпус на панела е особено подходящ, тъй като не позволява достъп на вода и влага до електрониката вътре в модулите.

Почистващите уреди са оборудвани с индустриални преобразуватели с висок Q фактор, които осигуряват силна мощност на ултразвуковия ефект. Ултразвуковите преобразуватели се активират от независим възбуждащ ултразвуков генератор (PWM контрол), който е преминал 4200V HV тест и HV изолационен тест, което позволява на почистващите уреди да работят със стабилен ултразвуков ефект и да работят безопасно.

Почистващите уреди са оборудвани с индустриални преобразуватели с висок Q фактор, които осигуряват силна мощност на ултразвуковия ефект. Ултразвуковите преобразуватели се активират от независим възбуждащ ултразвуков генератор (PWM контрол), който е преминал 4200V HV тест и HV изолационен тест, което позволява на почистващите уреди да работят със стабилен ултразвуков ефект и да работят безопасно.

Документи
Предупреждения:
 • Използването на ултразвуковия почистващ уред без течност е забранено. Това е опасно и ще повреди устройството.
 • При нагряване на течността винаги включвайте ултразвук, така че температурата на течността да се разпределя равномерно.
 • Действителният обем на резервоара може да е по-малък от 2,5 л.
 • Налейте течност до 2 см под ръба, с артикулите вътре.
 • Не хвърляйте предмети в резервоара и не удряйте уреда.
 • Ултразвуковият почистващ уред трябва да се охлади за 5 минути след 30 минути ултразвуково почистване.
 • Артикулите за почистване трябва да се поставят в почистващата кошница, за да се предпази ултразвуковата машина.
 • Ултразвуковата операция освобождава определено количество енергия, която загрява течността в резервоара.
 • Максимално работно време на ден: 30 мин
Включено в пакета:
 • Ултразвуков почистващ уред
 • Стандартна кошница
 • Капак от неръждаема стомана
 • Power cord
 • Упътване за употреба
Опаковка

Картонена опаковка с дебело фолио вътре за защита на машината.

Тегло на пакета:
3 кг
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Ултразвукова мощност:
70 W
Ултразвукова честота:
40kHz
Брой преобразуватели:
1
Таймер:
1 – 8 min
Температура:
65°C
Мощност на нагревателя:
100 W
Обем на резервоара:
2,5
Дебелина на резервоара:
1 mm
Размери на кошницата (ШxДxВ):
240×138×80 mm
Размери на резервоара (ШxДxВ):
246×150×70 mm
Размери на уреда (ШxДxВ):
290×210×180 mm
Размери на опаковката (ШxДxВ):
325×246×207 mm
Изпускателен клапан:
/
Щепсел:
Type F, 220V/50Hz
Нето. тегло:
2,70 kg
Гаранция:
0
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Ултразвукова мощност:
70 W
Ултразвукова честота:
40kHz
Брой преобразуватели:
1
Таймер:
1 – 8 min
Температура:
65°C
Мощност на нагревателя:
100 W
Обем на резервоара:
2,5
Дебелина на резервоара:
1 mm
Размери на кошницата (ШxДxВ):
240×138×80 mm
Размери на резервоара (ШxДxВ):
246×150×70 mm
Размери на уреда (ШxДxВ):
290×210×180 mm
Размери на опаковката (ШxДxВ):
325×246×207 mm
Изпускателен клапан:
/
Щепсел:
Type F, 220V/50Hz
Нето. тегло:
2,70 kg
Гаранция:
0
Maksimalna dvižna teža:
/
Sistem filtracije:
/
Odmaščevalec:
/
ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРЕОБРАЗУВАТЕЛЯ:
Mощност
60W
Резонансен импеданс (Ω)
≤15
Капацитет (pF)
±10%: 3500-3900
Честота
40 kHz
Тегло (g)
231g
Диаметър (mm)
45 mm
Височина (mm)
54 mm

Какво предлагаме

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия: Бъдещето на поддръжката на огнестрелни оръжия В света на производството на огнестрелни оръжия, където точността и надеждността означават разликата между успеха и провала, поддръжката на огнестрелните оръжия е от решаващо значение. Традиционните методи за почистване на оръжия…

Прочетете ощеПочистване на оръжия
ultrasonic cleaning history

История и развитие на ултразвука

Ултразвуковото почистване е разработено около 1950 г., но ние поискахме да разгледаме цялата история, за да отговорим на въпроса как е започнало всичко. Първи открития След като разгледахме различни източници, се върнахме чак до 6-ти век пр.н.е. По това време…

Прочетете ощеИстория и развитие на ултразвука
kid

Как да почистим бебешките играчки

Бебетата живеят своите (а смеем ли да твърдим, че и нашите) най-смели мечти, като винаги изследват заобикалящата ги среда. Опитват на вкус и допир всяка играчка в стаята, без да имат никаква друга грижа на света. Макар да е изключително…

Прочетете ощеКак да почистим бебешките играчки
brushes

Почистване на четки за грим

Днес грим индустрията струва повече от 500 милиарда долара и четките за грим са голяма част от нея. Те съществуват от векове и почти всеки човек, който използва грим, притежава поне един вид от тези четки. А почистването на вашите…

Прочетете ощеПочистване на четки за грим

Почистваме, възстановяваме, съживяваме

Почистване

Повечето неща трябва да бъдат запазени и почистени, вместо да бъдат заменени с нови. Нашата идея е да ви дадем най-добрия вариант за вашата домашна или работна среда.

Грижа за клиента

Ние предлагаме пълна поддръжка и знания за ултразвуковото почистване. Нашият екип е готов да подобри вашата работа и да ви помогне да работите по-ефективно от всякога.

Развитие

Нашият фокус е да изслушаме нашите клиенти, да разберем техните нужди и да осигурим изключително ниво на ултразвуково почистване в широк обхват.