ULTRASONIC CLEANER ASONIC

Ултразвуков преобразувател 40kHz – 60W

Преобразувателите са прикрепени към дъното на резервоара чрез комбинация от завинтване върху заварени нишки и залепване, като по този начин се създава хомогенна цялост с резервоара. Тази технология позволява непрекъсната кавитация и дълъг живот на ултразвуковия почистващ уред.

43,62 лв.

Ултразвуков преобразувател 40kHz – 60W

Стабилен ултразвуков ефект

Почистващите уреди са оборудвани с индустриални преобразуватели с макс. мощност от 60 W и честота 40 kHz, които осигуряват силна мощност на ултразвуковия ефект. Ултразвуковите преобразуватели се активират от механизма вътре в устройството, позволявайки на почистващите уреди да работят със стабилен ултразвуков ефект и да функционират безопасно.

 

Техническа спецификация на преобразувателя:
Мощност60W
Резонансен импеданс (Ω)≤15
Капацитет (pF)±10%: 3500-3900
Честота40 kHz
Тегло (g)231г
Диаметър (mm)45 мм
Височина (mm)54 мм

 

Преобразувателите са прикрепени към дъното на резервоара чрез комбинация от завинтване върху заварени нишки и залепване, като по този начин се създава хомогенна цялост с резервоара. Тази технология позволява непрекъсната кавитация и дълъг живот на ултразвуковия почистващ препарат.

Какво предлагаме

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия: Бъдещето на поддръжката на огнестрелни оръжия В света на производството на огнестрелни оръжия, където точността и надеждността означават разликата между успеха и провала, поддръжката на огнестрелните оръжия е от решаващо значение. Традиционните методи за почистване на оръжия…

Прочетете ощеПочистване на оръжия
ultrasonic cleaning history

История и развитие на ултразвука

Ултразвуковото почистване е разработено около 1950 г., но ние поискахме да разгледаме цялата история, за да отговорим на въпроса как е започнало всичко. Първи открития След като разгледахме различни източници, се върнахме чак до 6-ти век пр.н.е. По това време…

Прочетете ощеИстория и развитие на ултразвука
kid

Как да почистим бебешките играчки

Бебетата живеят своите (а смеем ли да твърдим, че и нашите) най-смели мечти, като винаги изследват заобикалящата ги среда. Опитват на вкус и допир всяка играчка в стаята, без да имат никаква друга грижа на света. Макар да е изключително…

Прочетете ощеКак да почистим бебешките играчки
brushes

Почистване на четки за грим

Днес грим индустрията струва повече от 500 милиарда долара и четките за грим са голяма част от нея. Те съществуват от векове и почти всеки човек, който използва грим, притежава поне един вид от тези четки. А почистването на вашите…

Прочетете ощеПочистване на четки за грим

Почистваме, възстановяваме, съживяваме

Почистване

Повечето неща трябва да бъдат запазени и почистени, вместо да бъдат заменени с нови. Нашата идея е да ви дадем най-добрия вариант за вашата домашна или работна среда.

Грижа за клиента

Ние предлагаме пълна поддръжка и знания за ултразвуковото почистване. Нашият екип е готов да подобри вашата работа и да ви помогне да работите по-ефективно от всякога.

Развитие

Нашият фокус е да изслушаме нашите клиенти, да разберем техните нужди и да осигурим изключително ниво на ултразвуково почистване в широк обхват.