Генератор 1800W

Генераторът има предимство от малки размери, прости вериги, стабилни ултразвукови ефекти и висока ефективност на преобразуване. Той е оборудван с функция за настройка на честотата, която гарантира, че машината е в най-добро работно състояние от началото до края.

1.442,65 лв.

ГЕНЕРАТОР Модел 1800W

Генераторът има предимство от малки размери

Техническа информация:

Задвижваща мощност1800W
Контрол на ултразвуковата мощност10-100%
Работна честота20KHz-40KHz (28 kHz, 40 kHz)
Работно напрежение220V±10%; 50Hz/60Hz
Максимален изходен ток6A
Температура на околната среда0-40°C
Размери:365x300x145 mm
Нето тегло:8,2 kg

 

Основната характеристика на този генератор е използването на цифрово импулсно устройство с пълен мост. В сравнение с полумостовата верига за управление на устройството, той има предимства като малки размери, прости периферни вериги, стабилни ултразвукови ефекти и висока ефективност на преобразуване. И идва с функция за настройка на честотата, за да се гарантира, че машината е в най-добро работно състояние от началото до края, че може да увеличи максимално потенциала на ултразвуковия преобразувател, но също така има перфектна защита от пренапрежение, защита от късо съединение.

 

Интегриран амперметър за цифров дисплей, честота, контрол на времето и PLC дистанционно управление, светлинна лента, показваща мощността и други функции. Въз основа на горните функции се добавят нови функции като честотно заключване, текущо заключване, избор на режим на разпръскване на честотата, автоматично проследяване на честотата, комуникация 485 (по избор) и бутон за дегазация (по избор).

 

Документация

Упътване за употреба

 

Какво предлагаме

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия: Бъдещето на поддръжката на огнестрелни оръжия В света на производството на огнестрелни оръжия, където точността и надеждността означават разликата между успеха и провала, поддръжката на огнестрелните оръжия е от решаващо значение. Традиционните методи за почистване на оръжия…

Прочетете ощеПочистване на оръжия
ultrasonic cleaning history

История и развитие на ултразвука

Ултразвуковото почистване е разработено около 1950 г., но ние поискахме да разгледаме цялата история, за да отговорим на въпроса как е започнало всичко. Първи открития След като разгледахме различни източници, се върнахме чак до 6-ти век пр.н.е. По това време…

Прочетете ощеИстория и развитие на ултразвука
kid

Как да почистим бебешките играчки

Бебетата живеят своите (а смеем ли да твърдим, че и нашите) най-смели мечти, като винаги изследват заобикалящата ги среда. Опитват на вкус и допир всяка играчка в стаята, без да имат никаква друга грижа на света. Макар да е изключително…

Прочетете ощеКак да почистим бебешките играчки
brushes

Почистване на четки за грим

Днес грим индустрията струва повече от 500 милиарда долара и четките за грим са голяма част от нея. Те съществуват от векове и почти всеки човек, който използва грим, притежава поне един вид от тези четки. А почистването на вашите…

Прочетете ощеПочистване на четки за грим

Почистваме, възстановяваме, съживяваме

Почистване

Повечето неща трябва да бъдат запазени и почистени, вместо да бъдат заменени с нови. Нашата идея е да ви дадем най-добрия вариант за вашата домашна или работна среда.

Грижа за клиента

Ние предлагаме пълна поддръжка и знания за ултразвуковото почистване. Нашият екип е готов да подобри вашата работа и да ви помогне да работите по-ефективно от всякога.

Развитие

Нашият фокус е да изслушаме нашите клиенти, да разберем техните нужди и да осигурим изключително ниво на ултразвуково почистване в широк обхват.