ДОСТАВКА

Всички пратки са застраховани. Ако пратката е повредена, ние ще я заменим.

Разходите за доставка могат да се видят в КОЛИЧКАТА, като изберете страната и региона за доставка. Времето за доставка зависи от разстоянието до желания адрес.

Всички пратки се доставят на клиенти между 8:00 и 13:00. В случай, че не е установена връзка с вас при първата доставка, службата за доставка ще опита отново да достави пакета още веднъж, преди да го върне на продавача. Желаните продукти могат да бъдат взети в централите на компанията, след предварителна уговорка.

ПРЕДИ да подпишете доказателството за получаване, моля, проверете стоките и се уверете, че закупеният артикул не е повреден при транспортиране. Ако е така, уведомете ни незабавно, като предоставите подписан официален ПРОТОКОЛ, където трябва да бъде ясно посочено, че стоките са повредени при транспортиране и са приложени СНИМКИ на опаковката и щетите върху продукта.

Жалбите, които не включват официално подписан протокол и снимки, няма да бъдат разглеждани.

Какво предлагаме

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия: Бъдещето на поддръжката на огнестрелни оръжия В света на производството на огнестрелни оръжия, където точността и надеждността означават разликата между успеха и провала, поддръжката на огнестрелните оръжия е от решаващо значение. Традиционните методи за почистване на оръжия…

Прочетете ощеПочистване на оръжия
ultrasonic cleaning history

История и развитие на ултразвука

Ултразвуковото почистване е разработено около 1950 г., но ние поискахме да разгледаме цялата история, за да отговорим на въпроса как е започнало всичко. Първи открития След като разгледахме различни източници, се върнахме чак до 6-ти век пр.н.е. По това време…

Прочетете ощеИстория и развитие на ултразвука
kid

Как да почистим бебешките играчки

Бебетата живеят своите (а смеем ли да твърдим, че и нашите) най-смели мечти, като винаги изследват заобикалящата ги среда. Опитват на вкус и допир всяка играчка в стаята, без да имат никаква друга грижа на света. Макар да е изключително…

Прочетете ощеКак да почистим бебешките играчки
brushes

Почистване на четки за грим

Днес грим индустрията струва повече от 500 милиарда долара и четките за грим са голяма част от нея. Те съществуват от векове и почти всеки човек, който използва грим, притежава поне един вид от тези четки. А почистването на вашите…

Прочетете ощеПочистване на четки за грим

Почистваме, възстановяваме, съживяваме

Почистване

Повечето неща трябва да бъдат запазени и почистени, вместо да бъдат заменени с нови. Нашата идея е да ви дадем най-добрия вариант за вашата домашна или работна среда.

Грижа за клиента

Ние предлагаме пълна поддръжка и знания за ултразвуковото почистване. Нашият екип е готов да подобри вашата работа и да ви помогне да работите по-ефективно от всякога.

Развитие

Нашият фокус е да изслушаме нашите клиенти, да разберем техните нужди и да осигурим изключително ниво на ултразвуково почистване в широк обхват.