какво можете да почистите

Какво можете да почистите

Възможности за почистване

Един от най-често срещаните въпроси относно ултразвуковото почистване е „Какво е възможно да се почисти с ултразвуков почистващ уред?“

За хора, които не знаят много за ултразвуковата технология и как всъщност работи ултразвуковият почистващ уред, може да изглежда, че с него могат да се почистват само специфични артикули. Всъщност, ултразвуковият почистващ уред е точно обратното на това. Това е една от най-многофункционалните машини, които някога ще срещнете, когато става въпрос за почистване.

Ултразвуковото почистване може да се използва за почистване на почти всичко, което трябва да почистите. От бебешки принадлежности, играчки, каишки за часовници, бижута, монети, ключове, очила и лещи до малки инструменти, прибори за хранене, автоматични писалки, стикове за голф, електронно оборудване, стоматологични инструменти, хирургически инструменти, четки за грим, самобръсначки, по-големи инструменти и оборудване и много други.

Най-краткият и прост начин да отговорим на въпроса „Какво можете да почистите с ултразвуков почистващ препарат?“ е да ви кажем какво НЕ МОЖЕТЕ да почистите.

Най-общо, има две основни категории артикули, които не можете да почистите с ултразвуков почистващ препарат. Предмети, които не трябва да се потапят във вода, тъй като течността ще ги повреди, и предмети, които не могат лесно да се изсушат. Това е. Всичко останало може да се почисти с ултразвуков почистващ препарат.

Домашна употреба

За домашна употреба хората обикновено избират някой от почистващите уреди от нашата серия HOME. Нашите клиенти обикновено се интересуват от почистване на бижута, очила, четки и колекционерски монети, за отстраняване на прах, масло и отпечатъци от пръсти. По-малките модули от серията PRO са подходящи също за почистване на малки авточасти, технически инструменти, работно оборудване, бебешки играчки и всякакви любителски приложения.

Професионална употреба

Нашите по-големи уреди от серията PRO се използват също в индустрията и за почистване на фармацевтични инструменти. Много зъболекари, татуировчици и лекари използват ултразвуков вани за подготовката на своите пособия и инструменти преди дезинфекция. Вследствие разработихме цяла индустриална гама за почистващо оборудване, използвано в промишлеността и производството. В тази област ултразвуковият почистващ уред се представя наистина добре в смисъл, че можете да потопите голям брой артикули в резервоара и да изчакате уредът да си свърши работата. В зависимост от вида на замърсяванията, които се опитвате да премахнете, и материалите, които почиствате, ние предлагаме широк асортимент от почистващи разтвори. Следователно вашата работа по почистването става още по-лесна и бърза.

Дегазацията е опция на нашите модели от серията PRO – S, която подготвя течността за възможно най-бързо почистване. Тя разтваря мехурчетата от течността, което прави процеса на почистване много по-бърз и по-ефективен. Без тази функция приготвянето на разтвора преди почистване отнема известно време, усилия и умения. С бутона Degas това става за по-малко от минута.

Честоти

Ултразвуковата честота от 40kHz осигурява цялостно, но нежно почистване, подходящо за по-меки метали, пластмаси и продукти с полирани повърхности. По-малките мехурчета, получени при тази честота, са по-малко склонни да причинят повърхностни повреди и освен това са по-способни да проникнат в тесни зони като шевове, цепнатини и невидими дупки.

Ултразвуковата честота от 28 kHz осигурява силно и много ефективно почистване, което е оптимално за големи плоски повърхности. Има по-силен почистващ ефект – създава по-големи мехурчета с по-голяма мощност и следователно е по-ефективна за достатъчно здрави материали.

Направен по поръчка

Ние непрекъснато разширяваме асортимента си от промишлени почистващи уреди, но тъй като тази технология се развива, нашата клиентска база също се разширява. По този начин ултразвуковото почистване се признава като един от най-ефективните средства за почистване. Независимо дали предметите, които се опитвате да почистите, са твърде големи, или бихте искали да направите почистването още по-автоматизирано, винаги можем да говорим за изграждане на специален уред за почистване само за вашите материали и нужди.

Въпроси

Ако все още се чудите дали артикулите, които имате за почистване, са подходящи да бъдат поставени в ултразвуков почистващ уред, за да свърши той работата вместо вас, не се колебайте да се свържете с нас. Винаги се радваме да помогнем и да ви посъветваме, като се опитаме да намерим най-доброто решение за вашите нужди. Винаги можете да се свържете с нас по имейл или чрез формата ни за контакт точно тук.

logo

Какво предлагаме

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия: Бъдещето на поддръжката на огнестрелни оръжия В света на производството на огнестрелни оръжия, където точността и надеждността означават разликата между успеха и провала, поддръжката на огнестрелните оръжия е от решаващо значение. Традиционните методи за почистване на оръжия…

Прочетете ощеПочистване на оръжия
ultrasonic cleaning history

История и развитие на ултразвука

Ултразвуковото почистване е разработено около 1950 г., но ние поискахме да разгледаме цялата история, за да отговорим на въпроса как е започнало всичко. Първи открития След като разгледахме различни източници, се върнахме чак до 6-ти век пр.н.е. По това време…

Прочетете ощеИстория и развитие на ултразвука
kid

Как да почистим бебешките играчки

Бебетата живеят своите (а смеем ли да твърдим, че и нашите) най-смели мечти, като винаги изследват заобикалящата ги среда. Опитват на вкус и допир всяка играчка в стаята, без да имат никаква друга грижа на света. Макар да е изключително…

Прочетете ощеКак да почистим бебешките играчки
brushes

Почистване на четки за грим

Днес грим индустрията струва повече от 500 милиарда долара и четките за грим са голяма част от нея. Те съществуват от векове и почти всеки човек, който използва грим, притежава поне един вид от тези четки. А почистването на вашите…

Прочетете ощеПочистване на четки за грим

Почистваме, възстановяваме, съживяваме

Почистване

Повечето неща трябва да бъдат запазени и почистени, вместо да бъдат заменени с нови. Нашата идея е да ви дадем най-добрия вариант за вашата домашна или работна среда.

Грижа за клиента

Ние предлагаме пълна поддръжка и знания за ултразвуковото почистване. Нашият екип е готов да подобри вашата работа и да ви помогне да работите по-ефективно от всякога.

Развитие

Нашият фокус е да изслушаме нашите клиенти, да разберем техните нужди и да осигурим изключително ниво на ултразвуково почистване в широк обхват.