earth

Здравословен живот

Всеки иска да бъде здрав и да живее в чиста и безопасна среда. Това, което често не осъзнаваме или може би по-скоро забравяме, е, че наша отговорност е да създадем и получим такъв вид среда.

През цялата история човечеството е било толкова жадно за промени и технологично развитие, че от известно време сме забравили да се грижим за най-важното – Земята – нашата околна среда. Но, разбира се, подобренията в технологията също имат много положителни ефекти и резултати.

Един от тях е ултразвуковият почистващ уред.

Това е един от най-екологичните начини за почистване на предмети. Основните причини, поради които ултразвуковият почистващ уред е с предимство, са:

  • намалява употребата на почистващи концентрати и следователно отделя по-малко или никакви токсични химикали в околната среда
  • използва по-малко вода от обичайните методи за почистване
  • спестява енергия в сравнение с други машини, използвани за почистване
  • той има нулеви емисии по време на процеса и следователно е екологичен, както и по-безопасен за потребителя

Тъй като ултразвуковото почистване е безопасно и екологично, то може да се използва в дома ви, без да се притеснявате за вашето здраве или за здравето на вашите деца и домашни любимци.

По-малките модели ултразвукови вани са идеални за използване за почистване на домашни продукти, в които често има много повече бактерии, отколкото можете да си представите. Детски играчки, очила и ключове са само част от артикулите, използвани от всички нас ежедневно, но не и достатъчно често почиствани. Помислете само – колко скрити места има върху любимата играчка на вашето дете или върху ключовете от апартамента ви, които са замърсени и трудно достъпни?

Всички тези места крият бактерии и микроби, които ние не виждаме и затова много пъти си мислим, че дори не са там. Можете да поставите всички тези предмети в ултразвуков почистващ уред, да го оставите да подейства само 8 минути, докато играете с детето си или просто изпивате чаша чай, и всички тези скрити микроби и замърсявания ще изчезнат.

Това е. Екологичен, безопасен, лесен за използване, бърз и ефективен. Уред-мечта!

Най-малкият ултразвуков вана за дома е с вместимост 0,65L, а по-големият от нашата колекция е 2,5L.

Какво предлагаме

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия: Бъдещето на поддръжката на огнестрелни оръжия В света на производството на огнестрелни оръжия, където точността и надеждността означават разликата между успеха и провала, поддръжката на огнестрелните оръжия е от решаващо значение. Традиционните методи за почистване на оръжия…

Прочетете ощеПочистване на оръжия
ultrasonic cleaning history

История и развитие на ултразвука

Ултразвуковото почистване е разработено около 1950 г., но ние поискахме да разгледаме цялата история, за да отговорим на въпроса как е започнало всичко. Първи открития След като разгледахме различни източници, се върнахме чак до 6-ти век пр.н.е. По това време…

Прочетете ощеИстория и развитие на ултразвука
kid

Как да почистим бебешките играчки

Бебетата живеят своите (а смеем ли да твърдим, че и нашите) най-смели мечти, като винаги изследват заобикалящата ги среда. Опитват на вкус и допир всяка играчка в стаята, без да имат никаква друга грижа на света. Макар да е изключително…

Прочетете ощеКак да почистим бебешките играчки
brushes

Почистване на четки за грим

Днес грим индустрията струва повече от 500 милиарда долара и четките за грим са голяма част от нея. Те съществуват от векове и почти всеки човек, който използва грим, притежава поне един вид от тези четки. А почистването на вашите…

Прочетете ощеПочистване на четки за грим

Почистваме, възстановяваме, съживяваме

Почистване

Повечето неща трябва да бъдат запазени и почистени, вместо да бъдат заменени с нови. Нашата идея е да ви дадем най-добрия вариант за вашата домашна или работна среда.

Грижа за клиента

Ние предлагаме пълна поддръжка и знания за ултразвуковото почистване. Нашият екип е готов да подобри вашата работа и да ви помогне да работите по-ефективно от всякога.

Развитие

Нашият фокус е да изслушаме нашите клиенти, да разберем техните нужди и да осигурим изключително ниво на ултразвуково почистване в широк обхват.