kid

Как да почистим бебешките играчки

Бебетата живеят своите (а смеем ли да твърдим, че и нашите) най-смели мечти, като винаги изследват заобикалящата ги среда. Опитват на вкус и допир всяка играчка в стаята, без да имат никаква друга грижа на света. Макар да е изключително забавно и вълнуващо, това може да повлияе на здравето им, защото те лесно могат да прихванат микроби и болести. Почистването на бебешките играчки е много важно и може да бъде доста лесно.

И така, как да почистите безопасно и старателно принадлежностите на бебето си?

Когато мислите за това какъв вид почистване трябва да бъде осигурено на бебешките принадлежности, вие желаете да премахнете всички бактерии, замърсители и замърсявания от всяко скрито място върху предметите, които бебето ви използва, нали?

Ултразвуковите почистващи уреди са най-безопасното средство за почистване, което можете да използвате, без да се притеснявате за какъвто и да е страничен ефект върху вашите деца.

Защо е толкова важно да почиствате бебешките принадлежности?

Тъй като малките деца и бебетата докосват всичко в заобикалящата ги среда, слагат ръцете си в устата си и докосват отново предметите, те могат много лесно да пренасят микроби. Ако не ги наблюдавате внимателно, ще изпуснат предметите на пода и пак ще ги върнат в устата си. Целият този процес означава, че децата ви винаги са в контакт с микроби, бактерии и други замърсители.

Според изследванията играчките са най-уязвими към замърсители и са основен канал за предаване на вирусни заболявания сред децата.

Не бива да забравяме, че някои микроби са добри, тъй като помагат на бебетата да изграждат имунната си система. След като тялото е заразено от определен вирус, то се научава как да произвежда антитела за борба с него. Следващия път когато е изложено, тялото може да се пребори с него, без да получи инфекция. Въпреки това, никога не бихте искали да излагате детето си умишлено на бактерии или вируси. Ако използвате безопасен способ за почистване, за да дезинфекцирате, измиете и почистите бебешките принадлежности, ще създадете безопасна среда за тях.

Кой е най-безопасният способ за почистване на принадлежностите на вашето бебе?

Има много предложения за най-добрия избор за безопасни почистващи уреди за бебешки съоръжения от различни марки и лица. Повечето марки се концентрират върху „естествените“ начини за почистване. Какво точно считат те под термина „естествен“?

Голямо количество от така наречените средства за естествено почистване често се комбинират със синтетика и токсини. Без съмнение има някои почистващи концентрати и почистващи уреди, които са безопасни за употреба, но най-безопасният способ за почистване е ултразвуковият почистващ уред. Нека ви обясним защо:

Почистването става по-бързо и опростено

Събирането на бебешките предмети един по един, за да ги измиете, може да отнеме много време.

С ултразвуков вани можете да миете и почиствате повече от една играчка наведнъж. В зависимост от размера на резервоара на ултразвуковата почистваща машина, можете да почиствате повече предмети заедно. Колкото по-голям е ултразвуковият почистващ уред, който използвате, толкова по-голямо количество предмети можете да почистите. Това означава, че ще можете да спестите време.

Екологичен продукт

Много от методите за почистване, които хората използват, допринасят за екологични проблеми.

С ултразвуковите почистващи уреди няма използване на тежки химикали, няма допълнителни такси за сметки за вода и енергия и няма удължени и многократни цикли на измиване.

Ултразвуковите почистващи уреди намаляват значително замърсяването

Когато играчките на вашето дете са мръсни, най-вероятно ги изпирате в перални, съдомиялни машини или под течаща вода. Замисляли ли сте се някога дали сте успели да се отървете от повечето вредни микроби по тях?

Почистването с тези средства не гарантира, че ще можете да премахнете по-голям процент от замърсителите. Традиционните методи за почистване обикновено не убиват значителен процент от бактериални и други замърсители. Но ултразвуковите почистващи уреди отстраняват повече от 99,9% от микробите и замърсителите. За разлика от традиционните способи за почистване, ултразвуковите почистващи уреди не позволяват замърсяванията да полепват по играчки, дрехи и други бебешки продукти след измиването им.

бебешките играчки
Ултразвуковите почистващи уреди достигат до всички скрити зони върху играчките и принадлежностите

Повечето играчки и принадлежности със скрити зони са склонни да съдържат замърсители като бактерии и мръсотия, без да забележите. Дори и да ги измиете, може да не успеете да се отървете от замърсителите, особено в най-скритите части.

Традиционните методи за почистване елиминират замърсителите само от леснодостъпните зони. Що се отнася до ултразвуковите почистващи уреди, те работят и върху зоните, които са трудно достъпни. Кавитационните процеси на ултразвуковите почистващи уреди достигат до частите, които са изключително трудни за измиване и почистване с обичайните методи за почистване.

Играчките не трябва да се разглобяват

Играчките и принадлежностите може да се наложи да се разглобяват, когато се мият под течаща вода или в съдомиялна машина, за да бъде почистена и измита правилно всяка част. Това отнема повече време и може също да повреди играчките и принадлежностите.

Що се отнася до ултразвуковите почистващи уреди, не е необходимо да разглобявате нито една от играчките, преди да ги почистите. Всичко, от което се нуждаете, е да ги пуснете в резервоара на ултразвуковата машина за почистване и да оставите ултразвуковия уред да си свърши работата.

Почистването е нежно и не вреди на предметите

Ултразвуковите почистващи уреди почистват внимателно и не оставят следи върху предметите.

Без значение колко замърсени са предметите, ултразвуковият почистващ уред ще отстрани мръсотията и бактериите по принадлежностите и играчките. Мехурчетата от процеса на кавитация ще атакуват всеки един замърсител веднага след поставянето на елементите в ултразвуковия почистващ уред.

Те могат да се използват практически за всичко

Този способ за почистване не само е безопасен за бебета, но и е много полезен за почистване на всичко, което искате да е правилно почистено. След като използвате ултразвуковия почистващ уред за почистване на предметите на вашето дете, можете да го използвате и за измиване на:

  • бижута,
  • хранителни продукти като зеленчуци и плодове,
  • кухненски прибори,
  • и много други.

logo

Какво предлагаме

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия: Бъдещето на поддръжката на огнестрелни оръжия В света на производството на огнестрелни оръжия, където точността и надеждността означават разликата между успеха и провала, поддръжката на огнестрелните оръжия е от решаващо значение. Традиционните методи за почистване на оръжия…

Прочетете ощеПочистване на оръжия
ultrasonic cleaning history

История и развитие на ултразвука

Ултразвуковото почистване е разработено около 1950 г., но ние поискахме да разгледаме цялата история, за да отговорим на въпроса как е започнало всичко. Първи открития След като разгледахме различни източници, се върнахме чак до 6-ти век пр.н.е. По това време…

Прочетете ощеИстория и развитие на ултразвука
kid

Как да почистим бебешките играчки

Бебетата живеят своите (а смеем ли да твърдим, че и нашите) най-смели мечти, като винаги изследват заобикалящата ги среда. Опитват на вкус и допир всяка играчка в стаята, без да имат никаква друга грижа на света. Макар да е изключително…

Прочетете ощеКак да почистим бебешките играчки
brushes

Почистване на четки за грим

Днес грим индустрията струва повече от 500 милиарда долара и четките за грим са голяма част от нея. Те съществуват от векове и почти всеки човек, който използва грим, притежава поне един вид от тези четки. А почистването на вашите…

Прочетете ощеПочистване на четки за грим

Почистваме, възстановяваме, съживяваме

Почистване

Повечето неща трябва да бъдат запазени и почистени, вместо да бъдат заменени с нови. Нашата идея е да ви дадем най-добрия вариант за вашата домашна или работна среда.

Грижа за клиента

Ние предлагаме пълна поддръжка и знания за ултразвуковото почистване. Нашият екип е готов да подобри вашата работа и да ви помогне да работите по-ефективно от всякога.

Развитие

Нашият фокус е да изслушаме нашите клиенти, да разберем техните нужди и да осигурим изключително ниво на ултразвуково почистване в широк обхват.