PRO-PLATE-1800W

Професионална ултразвукова почистваща плоча, предназначена за ултразвуково почистване в готови резервоари. Ултразвуковата честота от 28 kHz и мощността от 1800 W осигурява цялостно и бързо почистване.

8.799,98 лв.

Налично за предварителни продажби

Ултразвукова пръчка за почистване PRO-PLATE-1800W

Ултразвуковата почистваща плоча PRO PLATE е специално проектирана за готови резервоари, за професионална и хоби употреба. Генераторът позволява независимо регулиране на времето 1-60 минути, регулиране на мощността от 0-100% и функцията за почистване.

Препоръчително е да използвате 10-12W мощност за 1 литър течност, ако е силно замърсена, препоръчваме 15W мощност. Обемът на използвания резервоар не трябва да бъде по-голям от 180 литра.

Ултразвуковата честота от 28 kHz осигурява цялостно и мощно почистване, което е оптимално за големи плоски повърхности. Има по-силен почистващ ефект – създава по-големи мехурчета с по-голяма мощност.

Ултразвуковата мощност от 1800 W осигурява достатъчно мощни мехурчета за цялостно и бързо почистване на различен брой елементи в резервоара.

Примери за приложение:

Авто-мото части, промишлено оборудване, отливки, железни блокове, оборудване за шприцоване, плочи от неръждаема стомана…

ОБЕКТИ, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВАНИ С ПРОФЕСИОНАЛНО УЛТРАЗВУКОВО ПОЧИСТВАНЕ: ASONIC УЛТРАЗВУКОВО ПОЧИСТВАНЕ
 • Авточасти: Компонентите на двигателя, карбураторите, горивните инжектори и други авточасти могат да се почистват ефективно с ултразвукови почистващи препарати. Процесът на почистване може да премахне натрупването на мазнини, масло и въглерод.Ултразвуково почистване
 • Индустриални части: различни индустриални части, включително машинни компоненти, лагери, клапани и зъбни колела, могат да се почистват с ултразвукови почистващи препарати. Процесът може да премахне мръсотия, масла и други замърсители, които биха могли да повлияят на работата на тези части.
 • Метални и пластмасови части: Ултразвуковите почистващи препарати могат да почистват метални и пластмасови части, използвани в производствените процеси. Това може да помогне да се гарантира, че частите са чисти от остатъци преди сглобяване или по-нататъшна обработка.
 • Електронни компоненти: Малки електронни компоненти като платки, печатни платки и конектори могат да се почистват с ултразвукови почистващи препарати. Нежното почистване помага за премахване на замърсители, които биха могли да повлияят на работата на тези компоненти. Може да премахне остатъците от флюс за спояване и други замърсители, които могат да повлияят на работата на печатната платка.
 • Лабораторна стъклария: В научните лаборатории ултразвуковите почистващи препарати могат ефективно да почистват стъклария, епруветки, чаши и друго оборудване, използвано в експерименти. Процесът на почистване гарантира, че върху стъклените съдове няма остатъци, които биха могли да повлияят на точността на експериментите.
 • Стоматологични и медицински инструменти: Ултразвуковите почистващи препарати се използват в стоматологични и медицински заведения за почистване на инструменти като форцепс, зъболекарски инструменти, хирургически инструменти и друго медицинско оборудване, което изисква цялостно и ефикасно почистване.
 • Очила и оптично оборудване: Очилата, слънчевите очила и оптичните лещи могат да се почистват с ултразвукови почистващи препарати. Те могат да премахват пръстови отпечатъци, прах и други отпадъци, без да повредят чувствителните повърхности.
ПОЧИСТВАЩИ КОНЦЕНТРАТИ ЗА УЛТРАЗВУКОВО ПОЧИСТВАНЕ:

Различните предмети може да изискват различни почистващи разтвори. Концентратите за ултразвуково почистване на ASonic имат специализиран химичен състав, който ускорява процеса на почистване и трябва да се използват според специалните нужди на частите, които трябва да се почистват.

 • Електроника: платки, печатни платки и електронни компоненти: AS-PCBConcentrates
 • Автомобилни части: Карбуратори, горивни инжектори и компоненти на двигателя: AS-CARB
 • Прецизни машинни части: Малки зъбни колела, лагери и други сложни машинни компоненти: AS-SENS
 • Индустриални инструменти: Ръчни инструменти, режещи инструменти и форми: AS-GEN, AS-MLP
 • Огнестрелни оръжия: Части за оръжия, включително цеви, спусъци и пълнители: AS-CARB
 • Бижута, части от скъпоценни камъни, компоненти за часовници, включително каишки за часовници, кутии и части за механизми, монети и колекционерски предмети: AS-JEW
 • Стоматологични и медицински инструменти, чаши, епруветки и друго научно оборудване, игли за татуировки, бижута за пиърсинг и оборудване: AS-UCP
 • Предмети за лична хигиена: Самобръсначки, зъбни протези и контактни лещи: AS-JEW
 • Очила: Лещи, рамки и малки метални компоненти, Оптични компоненти: лещи на фотоапарат, предметни стъкла за микроскоп и лещи за телескоп: AS-OPT
КАК РАБОТИ УЛТРАЗВУКОВОТО ПОЧИСТВАНЕ?

Обяснението как работи ултразвуковото почистване е на този линк. Ако имате още въпроси или се нуждаете от допълнителна помощ, не се колебайте да ни попитате на имейл: sales@lokatork.com.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Гамата модели ASonic PRO PLATE са изработени от неръждаема стомана, която е с дебелина 2 мм и са идеалното решение за готови резервоари в работна среда и за работилници.

Документи
Предупреждения:
 • Използването на ултразвуковата плоча без течност е забранено. Това е опасно и ще повреди уреда.
 • Уверете се, че плочата е потопена изцяло във водата.
 • НЕ пускайте плочата директно в резервоара, тъй като това може да го повреди, винаги поставяйте плочата внимателно.
 • Никога не потапяйте кабела във вода или друга течност.
 • Прочетете повече в ръководството за потребителя.
 • Максимално работно време на ден 12ч
Включено в пакета:
 • Генератор
 • Чиния
 • Захранващ кабел
 • Упътване за употреба
Опаковане

Картонена опаковка с дебело фолио вътре за защита на машината. Тегло – 29,7 kg.

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Ултразвукова мощност:
1800 W
Ултразвукова честота:
28 kHz
Брой преобразуватели:
30
Таймер:
1 – 60 min
Температура:
/
Мощност на нагревателя:
/
Обем на резервоара:
180
Дебелина на резервоара:
2,0 mm
Размери на кошницата (ШxДxВ):
/
Размери на резервоара (ШxДxВ):
/
Размери на уреда (ШxДxВ):
510x440x100mm
Размери на опаковката (ШxДxВ):
510x440x100mm
Изпускателен клапан:
/
Щепсел:
IEC309/IEC60309 (230V, 50Hz)
Нето. тегло:
kg
Гаранция:
0
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Ултразвукова мощност:
1800 W
Ултразвукова честота:
28 kHz
Брой преобразуватели:
30
Таймер:
1 – 60 min
Температура:
/
Мощност на нагревателя:
/
Обем на резервоара:
180
Дебелина на резервоара:
2,0 mm
Размери на кошницата (ШxДxВ):
/
Размери на резервоара (ШxДxВ):
/
Размери на уреда (ШxДxВ):
510x440x100mm
Размери на опаковката (ШxДxВ):
510x440x100mm
Изпускателен клапан:
/
Щепсел:
IEC309/IEC60309 (230V, 50Hz)
Нето. тегло:
kg
Гаранция:
0
Maksimalna dvižna teža:
/
Sistem filtracije:
/
Odmaščevalec:
/

Какво предлагаме

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия: Бъдещето на поддръжката на огнестрелни оръжия В света на производството на огнестрелни оръжия, където точността и надеждността означават разликата между успеха и провала, поддръжката на огнестрелните оръжия е от решаващо значение. Традиционните методи за почистване на оръжия…

Прочетете ощеПочистване на оръжия
ultrasonic cleaning history

История и развитие на ултразвука

Ултразвуковото почистване е разработено около 1950 г., но ние поискахме да разгледаме цялата история, за да отговорим на въпроса как е започнало всичко. Първи открития След като разгледахме различни източници, се върнахме чак до 6-ти век пр.н.е. По това време…

Прочетете ощеИстория и развитие на ултразвука
kid

Как да почистим бебешките играчки

Бебетата живеят своите (а смеем ли да твърдим, че и нашите) най-смели мечти, като винаги изследват заобикалящата ги среда. Опитват на вкус и допир всяка играчка в стаята, без да имат никаква друга грижа на света. Макар да е изключително…

Прочетете ощеКак да почистим бебешките играчки
brushes

Почистване на четки за грим

Днес грим индустрията струва повече от 500 милиарда долара и четките за грим са голяма част от нея. Те съществуват от векове и почти всеки човек, който използва грим, притежава поне един вид от тези четки. А почистването на вашите…

Прочетете ощеПочистване на четки за грим

Почистваме, възстановяваме, съживяваме

Почистване

Повечето неща трябва да бъдат запазени и почистени, вместо да бъдат заменени с нови. Нашата идея е да ви дадем най-добрия вариант за вашата домашна или работна среда.

Грижа за клиента

Ние предлагаме пълна поддръжка и знания за ултразвуковото почистване. Нашият екип е готов да подобри вашата работа и да ви помогне да работите по-ефективно от всякога.

Развитие

Нашият фокус е да изслушаме нашите клиенти, да разберем техните нужди и да осигурим изключително ниво на ултразвуково почистване в широк обхват.