PRO-50-40kHz

Професионален ултразвукова вана с капацитет 3,5 литра, идеален за почистване на по-малки предмети и за честа употреба. Ултразвуковата честота от 40 kHz и силата от 120 W осигурява ефективно и бързо почистване.

664,13 лв.

Налично за предварителни продажби

Професионална ултразвукова вана PRO-50 – 40kHz, капацитет 3.5 литра

РАЗМЕРИ КОШНИЦА: 270×145×75

Популярен за използване у дома и в професионални работилници за почистване на по-малки авто и мото части, електронни части като печатни платки и други артикули със среден размер.

Ултразвукова честота от 40 kHz осигурява цялостно, но нежно почистване, което е подходящо за предмети с много пукнатини, процепи и малки вдлъбнатини. Поради по-малките мехурчета, с по-малко енергия, но по-висока плътност, тази честота е особено подходяща за по-меки метали, пластмаси и предмети с полирана повърхност.

С отделнатата настройка на таймера, от 1 до 99 минути, автоматично изключване и настройка на температурата до 80°С той е идеален за широк спектър от приложения, където можете да зададете най-доброто съотношение за вашия артикул.

Ултразвуковата мощност от 120 W осигурява достатъчно голям брой мехурчета в ултразвуковия почистващ уред за ефективно и бързо почистване на различни артикули.

Примери за приложение:

Почистване на колекционерски монети, очила, каишки за часовници, бижута, корпуси за боеприпаси, печатни платки, принтерни глави и тонери, дентални помощни средства, хирургически инструменти…

ОБЕКТИ, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВАНИ С ПРОФЕСИОНАЛНО УЛТРАЗВУКОВО ПОЧИСТВАНЕ: ASONIC УЛТРАЗВУКОВО ПОЧИСТВАНЕ
 • Стоматологични и медицински инструменти: Ултразвуковите почистващи препарати се използват в стоматологични и медицински заведения за почистване на инструменти като форцепс, зъболекарски инструменти, хирургически инструменти и друго медицинско оборудване, което изисква цялостно и ефикасно почистване. Ултразвуково почистване
 • Очила и оптично оборудване: Очилата, слънчевите очила и оптичните лещи могат да се почистват с ултразвукови почистващи препарати. Те могат да премахват пръстови отпечатъци, прах и други отпадъци, без да повредят чувствителните повърхности.
 • Електронни компоненти: Малки електронни компоненти като платки, печатни платки и конектори могат да се почистват с ултразвукови почистващи препарати. Нежното почистване помага за премахване на замърсители, които биха могли да повлияят на работата на тези компоненти. Може да премахне остатъците от флюс за спояване и други замърсители, които могат да повлияят на работата на печатната платка.
 • Авточасти: Компонентите на двигателя, карбураторите, горивните инжектори и други авточасти могат да се почистват ефективно с ултразвукови почистващи препарати. Процесът на почистване може да премахне натрупването на мазнини, масло и въглерод.
 • Индустриални части: различни индустриални части, включително машинни компоненти, лагери, клапани и зъбни колела, могат да се почистват с ултразвукови почистващи препарати. Процесът може да премахне мръсотия, масла и други замърсители, които биха могли да повлияят на работата на тези части.
 • Метални и пластмасови части: Ултразвуковите почистващи препарати могат да почистват метални и пластмасови части, използвани в производствените процеси. Това може да помогне да се гарантира, че частите са чисти от остатъци преди сглобяване или по-нататъшна обработка.
 • Лабораторна стъклария: В научните лаборатории ултразвуковите почистващи препарати могат ефективно да почистват стъклария, епруветки, чаши и друго оборудване, използвано в експерименти. Процесът на почистване гарантира, че върху стъклените съдове няма остатъци, които биха могли да повлияят на точността на експериментите.
ПОЧИСТВАЩИ КОНЦЕНТРАТИ ЗА УЛТРАЗВУКОВО ПОЧИСТВАНЕ:

Различните предмети може да изискват различни почистващи разтвори. Концентратите за ултразвуково почистване на ASonic имат специализиран химичен състав, който ускорява процеса на почистване и трябва да се използват според специалните нужди на частите, които трябва да се почистват.

 • Бижута, части от скъпоценни камъни, компоненти за часовници, включително каишки за часовници, кутии и части за механизми, монети и колекционерски предмети: AS-JEW
 • Артикули за лична хигиена: Самобръсначки, зъбни протези и контактни лещи: AS-JEW
 • Очила: Лещи, рамки и малки метални компоненти, Оптични компоненти: лещи на фотоапарат, предметни стъкла за микроскоп и лещи за телескоп: AS-OPT
 • Стоматологични и медицински инструменти, чаши, епруветки и друго научно оборудване, игли за татуировки, бижута за пиърсинг и оборудване: AS-UCP
 • Електроника: платки, печатни платки и електронни компоненти: AS-PCB
 • Автомобилни части: Карбуратори, горивни инжектори и компоненти на двигателя: AS-CARB
 • Прецизни машинни части: Малки зъбни колела, лагери и други сложни машинни компоненти: AS-SENS
 • Индустриални инструменти: Ръчни инструменти, режещи инструменти и форми: AS-GEN, AS-MLP
 • Огнестрелни оръжия: Части за оръжия, включително цеви, спусъци и пълнители: AS-CARB
КАК РАБОТИ УЛТРАЗВУКОВОТО ПОЧИСТВАНЕ?

Обяснението как работи ултразвуковото почистване е на този линк. Ако имате още въпроси или се нуждаете от допълнителна помощ, не се колебайте да ни попитате на имейл: sales@lokatork.com.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Нашите модели PRO 20-70 имат резервоари от неръждаема стомана (SUS 304), които са с дебелина 0,8 мм и следователно осигуряват дълъг живот на ултразвуковите почистващи уреди. Безшевните резервоар и корпус предотвратяват изтичането на вода.

Преобразувателите са прикрепени към дъното на резервоара чрез комбинация от завинтване върху заварени нишки и залепване, като по този начин се създава хомогенна цялост с резервоара. Тази технология позволява непрекъсната кавитация и дълъг живот на ултразвуковия почистващ уред.

Почистващите уреди са оборудвани с индустриални преобразуватели с мощност 60 W и честота 40 kHz, които осигуряват силна мощност на ултразвуковия ефект. Ултразвуковите преобразуватели се активират от механизма вътре в устройството, който позволява на почистващите уреди да работят със стабилен ултразвуков ефект и да работят безопасно.

Електрониката за ултразвуковите почистващи уреди PRO 20-300 е разработена с оглед на оптималната работа на преобразувателите, нагревателните плочи и лесното боравене от широк кръг потребители.

Нагряването в резервоарите на ултразвуковите почистващи уреди PRO ASonic се извършва чрез нагревателни чипове MCH с отоплителна мощност 100 W. Има малка разлика между реалната температура на водата и показанията на панела, която е в диапазона от ± 1°C.

Документи
Предупреждения:
 • Използването на ултразвуковия почистващ уред без течност е забранено. Това е опасно и ще повреди устройството.
 • При нагряване на течността винаги включвайте ултразвук, така че температурата на течността да се разпределя равномерно.
 • Действителният обем на резервоара може да е по-малък от 3,5 л.
 • Налейте течност до 1 см под ръба, с артикулите вътре.
 • Не хвърляйте предмети в резервоара и не удряйте уреда.
 • Артикулите за почистване трябва да се поставят в почистващата кошница, за да се предпази ултразвуковата машина.
 • Ултразвуковият почистващ уред трябва да се охлади за 30 минути след 240 минути ултразвуково почистване.
 • Ултразвуковата операция освобождава определено количество енергия, която загрява течността в резервоара.
 • Максимално работно време на ден 60 мин.
Включено в пакета:
 • Ултразвуков почистващ уред
 • Стандартна кошница
 • Капак от неръждаема стомана
 • Захранващ кабел
 • Упътване за употреба
Опаковане

Картонена опаковка с дебело фолио вътре за защита на машината. Тегло – 4,7 kg.

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Ултразвукова мощност:
120 W
Ултразвукова честота:
40kHz
Брой преобразуватели:
2
Таймер:
1 – 99
Температура:
80°C
Мощност на нагревателя:
100 W
Обем на резервоара:
max. 3,5 lit
Дебелина на резервоара:
0,8 mm
Размери на кошницата (ШxДxВ):
270×145×75 mm
Размери на резервоара (ШxДxВ):
300×150×100 mm
Размери на уреда (ШxДxВ):
325×175×245 mm
Размери на опаковката (ШxДxВ):
400×250×320 mm
Изпускателен клапан:
/
Щепсел:
Type F, 220V/50Hz
Нето. тегло:
4 kg
Гаранция:
0
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Ултразвукова мощност:
120 W
Ултразвукова честота:
40kHz
Брой преобразуватели:
2
Таймер:
1 – 99
Температура:
80°C
Мощност на нагревателя:
100 W
Обем на резервоара:
max. 3,5 lit
Дебелина на резервоара:
0,8 mm
Размери на кошницата (ШxДxВ):
270×145×75 mm
Размери на резервоара (ШxДxВ):
300×150×100 mm
Размери на уреда (ШxДxВ):
325×175×245 mm
Размери на опаковката (ШxДxВ):
400×250×320 mm
Изпускателен клапан:
/
Щепсел:
Type F, 220V/50Hz
Нето. тегло:
4 kg
Гаранция:
0
Maksimalna dvižna teža:
/
Sistem filtracije:
/
Odmaščevalec:
/
ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРЕОБРАЗУВАТЕЛЯ:
Mощност
60W
Резонансен импеданс (Ω)
≤15
Капацитет (pF)
±10%: 3500-3900
Честота
40 kHz
Тегло (g)
231g
Диаметър (mm)
45 mm
Височина (mm)
54 mm

Какво предлагаме

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия: Бъдещето на поддръжката на огнестрелни оръжия В света на производството на огнестрелни оръжия, където точността и надеждността означават разликата между успеха и провала, поддръжката на огнестрелните оръжия е от решаващо значение. Традиционните методи за почистване на оръжия…

Прочетете ощеПочистване на оръжия
ultrasonic cleaning history

История и развитие на ултразвука

Ултразвуковото почистване е разработено около 1950 г., но ние поискахме да разгледаме цялата история, за да отговорим на въпроса как е започнало всичко. Първи открития След като разгледахме различни източници, се върнахме чак до 6-ти век пр.н.е. По това време…

Прочетете ощеИстория и развитие на ултразвука
kid

Как да почистим бебешките играчки

Бебетата живеят своите (а смеем ли да твърдим, че и нашите) най-смели мечти, като винаги изследват заобикалящата ги среда. Опитват на вкус и допир всяка играчка в стаята, без да имат никаква друга грижа на света. Макар да е изключително…

Прочетете ощеКак да почистим бебешките играчки
brushes

Почистване на четки за грим

Днес грим индустрията струва повече от 500 милиарда долара и четките за грим са голяма част от нея. Те съществуват от векове и почти всеки човек, който използва грим, притежава поне един вид от тези четки. А почистването на вашите…

Прочетете ощеПочистване на четки за грим

Почистваме, възстановяваме, съживяваме

Почистване

Повечето неща трябва да бъдат запазени и почистени, вместо да бъдат заменени с нови. Нашата идея е да ви дадем най-добрия вариант за вашата домашна или работна среда.

Грижа за клиента

Ние предлагаме пълна поддръжка и знания за ултразвуковото почистване. Нашият екип е готов да подобри вашата работа и да ви помогне да работите по-ефективно от всякога.

Развитие

Нашият фокус е да изслушаме нашите клиенти, да разберем техните нужди и да осигурим изключително ниво на ултразвуково почистване в широк обхват.