PRO-300DF

Професионален ултразвуков почистващ препарат с капацитет от 28 литра, идеален за почистване на големи индустриални изделия и честа употреба. Със своята ултразвукова честота от 28 kHz и 40 kHz и мощността от 600 W осигурява цялостно и бързо почистване.

 

4.763,52 лв.

Налично за предварителни продажби

Професионална ултразвукова вана PRO-300DF, обем 28 литра, двучестотен модел – 28kHz и 40kHz

РАЗМЕРИ КОШНИЦА: 470×280×125

Този PRO модел предлага двойна честота – 28 kHz и 40 kHz. За всички, които се нуждаят от силно и нежно почистване и трябва да превключат между двама от тях. Използва се специално за по-големи масивни блокове и деликатни предмети с много процепи, но също така и за различни различни предмети. Примери за това са индустриални блокове, печатни платки, глави на принтери, дънни платки, оборудване за пожарогасене, …

Отделно регулиране на таймера, от 1 до 99 минути, автоматично изключване и настройка на температурата до 80 ° C. Голямото предимство на този модел е, че можете да избирате между 28 kHz и 40 kHz честота за почистване.

Ултразвуковата честота от 28kHz осигурява цялостно и силно почистване, което е оптимално за големи плоски повърхности, а 40 kHz осигурява по-нежно и прецизно почистване.

Ултразвуковата мощност от 600 W осигурява достатъчно силни мехурчета за цялостно и бързо почистване на различен брой елементи в ултразвуковия препарат.

Примери за приложение:

Почистване на авто – мото части, промишлено оборудване, почистване на чугун, железни блокове, използвани за шприцоване, плочи от неръждаема стомана …

ОБЕКТИ, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВАНИ С ПРОФЕСИОНАЛНО УЛТРАЗВУКОВО ПОЧИСТВАНЕ: ASONIC УЛТРАЗВУКОВО ПОЧИСТВАНЕ
 • Авточасти: Компонентите на двигателя, карбураторите, горивните инжектори и други авточасти могат да се почистват ефективно с ултразвукови почистващи препарати. Процесът на почистване може да премахне натрупването на мазнини, масло и въглерод.Ултразвуково почистване
 • Индустриални части: различни индустриални части, включително машинни компоненти, лагери, клапани и зъбни колела, могат да се почистват с ултразвукови почистващи препарати. Процесът може да премахне мръсотия, масла и други замърсители, които биха могли да повлияят на работата на тези части.
 • Метални и пластмасови части: Ултразвуковите почистващи препарати могат да почистват метални и пластмасови части, използвани в производствените процеси. Това може да помогне да се гарантира, че частите са чисти от остатъци преди сглобяване или по-нататъшна обработка.
 • Електронни компоненти: Малки електронни компоненти като платки, печатни платки и конектори могат да се почистват с ултразвукови почистващи препарати. Нежното почистване помага за премахване на замърсители, които биха могли да повлияят на работата на тези компоненти. Може да премахне остатъците от флюс за спояване и други замърсители, които могат да повлияят на работата на печатната платка.
 • Лабораторна стъклария: В научните лаборатории ултразвуковите почистващи препарати могат ефективно да почистват стъклария, епруветки, чаши и друго оборудване, използвано в експерименти. Процесът на почистване гарантира, че върху стъклените съдове няма остатъци, които биха могли да повлияят на точността на експериментите.
 • Стоматологични и медицински инструменти: Ултразвуковите почистващи препарати се използват в стоматологични и медицински заведения за почистване на инструменти като форцепс, зъболекарски инструменти, хирургически инструменти и друго медицинско оборудване, което изисква цялостно и ефикасно почистване.
 • Очила и оптично оборудване: Очилата, слънчевите очила и оптичните лещи могат да се почистват с ултразвукови почистващи препарати. Те могат да премахват пръстови отпечатъци, прах и други отпадъци, без да повредят чувствителните повърхности.
ПОЧИСТВАЩИ КОНЦЕНТРАТИ ЗА УЛТРАЗВУКОВО ПОЧИСТВАНЕ:

Различните предмети може да изискват различни почистващи разтвори. Концентратите за ултразвуково почистване на ASonic имат специализиран химичен състав, който ускорява процеса на почистване и трябва да се използват според специалните нужди на частите, които трябва да се почистват.

 • Електроника: платки, печатни платки и електронни компоненти: AS-PCBConcentrates
 • Автомобилни части: Карбуратори, горивни инжектори и компоненти на двигателя: AS-CARB
 • Прецизни машинни части: Малки зъбни колела, лагери и други сложни машинни компоненти: AS-SENS
 • Индустриални инструменти: Ръчни инструменти, режещи инструменти и форми: AS-GEN, AS-MLP
 • Огнестрелни оръжия: Части за оръжия, включително цеви, спусъци и пълнители: AS-CARB
 • Бижута, части от скъпоценни камъни, компоненти за часовници, включително каишки за часовници, кутии и части за механизми, монети и колекционерски предмети: AS-JEW
 • Стоматологични и медицински инструменти, чаши, епруветки и друго научно оборудване, игли за татуировки, бижута за пиърсинг и оборудване: AS-UCP
 • Предмети за лична хигиена: Самобръсначки, зъбни протези и контактни лещи: AS-JEW
 • Очила: Лещи, рамки и малки метални компоненти, Оптични компоненти: лещи на фотоапарат, предметни стъкла за микроскоп и лещи за телескоп: AS-OPT
КАК РАБОТИ УЛТРАЗВУКОВОТО ПОЧИСТВАНЕ?

Обяснението как работи ултразвуковото почистване е на този линк. Ако имате още въпроси или се нуждаете от допълнителна помощ, не се колебайте да ни попитате на имейл: sales@lokatork.com.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Нашите модели PRO 100-300 имат резервоари от неръждаема стомана (SUS 304), които са с дебелина 1 мм и следователно осигуряват дълъг живот на ултразвуковите почистващи препарати. Безшевните резервоар и корпус предотвратяват изтичането на вода.

Преобразувателите са прикрепени към дъното на резервоара чрез комбинация от завинтване върху заварени нишки и залепване, като по този начин се създава хомогенно цяло с резервоара. Тази технология позволява непрекъсната кавитация и дълъг живот на ултразвуковия почистващ препарат.

Почистващите средства са оборудвани с индустриални преобразуватели с макс. мощност от 60 W и честота 28 kHz и 40 kHz, които осигуряват силна мощност на ултразвуков ефект. Ултразвуковите преобразуватели се активират от водача вътре в устройството, което позволява на почистващите препарати да работят със стабилен ултразвуков ефект и да работят безопасно.

Електрониката за ултразвукови почистващи препарати PRO 20 – 300 е разработена за оптимална работа на преобразуватели, нагревателни плочи и лесна операционна система с оглед на широк кръг потребители.

Документи
Предупреждения:
 • Използването на ултразвуковия почистващ уред без течност е забранено. Това е опасно и ще повреди устройството.
 • При нагряване на течността винаги включвайте ултразвук, така че температурата на течността да се разпределя равномерно.
 • Действителният обем на резервоара може да е по-малък от 13 л.
 • Налейте течност до 1 см под ръба, с артикулите вътре.
 • Не хвърляйте предмети в резервоара и не удряйте уреда.
 • Артикулите за почистване трябва да се поставят в почистващата кошница, за да се предпази ултразвуковата машина.
 • Ултразвуковият почистващ уред трябва да се охлади за 30 минути след 240 минути ултразвуково почистване.
 • Ултразвуковата операция освобождава определено количество енергия, която загрява течността в резервоара.
 • Максимално работно време на ден 90 мин.
Включено в пакета:
 • Ултразвуков почистващ уред
 • Стандартна кошница
 • Капак от неръждаема стомана
 • Захранващ кабел
 • Упътване за употреба
Опаковане

Картонена опаковка с дебело фолио вътре за защита на машината. Тегло – 19 kg.

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Ултразвукова мощност:
600 W
Ултразвукова честота:
28kHz & 40 kHz
Брой преобразуватели:
10+
Таймер:
1 – 99 min
Температура:
80°C
Мощност на нагревателя:
500 W
Обем на резервоара:
28
Дебелина на резервоара:
1 mm
Размери на кошницата (ШxДxВ):
470×280×125 mm
Размери на резервоара (ШxДxВ):
500×300×200 mm
Размери на уреда (ШxДxВ):
580x335x385 mm
Размери на опаковката (ШxДxВ):
660x430x455 mm
Изпускателен клапан:
YES
Щепсел:
Type F, 220V/50Hz
Нето. тегло:
16,7 kg
Гаранция:
0
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Ултразвукова мощност:
600 W
Ултразвукова честота:
28kHz & 40 kHz
Брой преобразуватели:
10+
Таймер:
1 – 99 min
Температура:
80°C
Мощност на нагревателя:
500 W
Обем на резервоара:
28
Дебелина на резервоара:
1 mm
Размери на кошницата (ШxДxВ):
470×280×125 mm
Размери на резервоара (ШxДxВ):
500×300×200 mm
Размери на уреда (ШxДxВ):
580x335x385 mm
Размери на опаковката (ШxДxВ):
660x430x455 mm
Изпускателен клапан:
YES
Щепсел:
Type F, 220V/50Hz
Нето. тегло:
16,7 kg
Гаранция:
0
Maksimalna dvižna teža:
/
Sistem filtracije:
/
Odmaščevalec:
/
ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРЕОБРАЗУВАТЕЛЯ:
Mощност
60W
Резонансен импеданс (Ω)
≤15
Капацитет (pF)
±10%: 3500-3900
Честота
40 kHz
Тегло (g)
231g
Диаметър (mm)
45 mm
Височина (mm)
54 mm

Какво предлагаме

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия: Бъдещето на поддръжката на огнестрелни оръжия В света на производството на огнестрелни оръжия, където точността и надеждността означават разликата между успеха и провала, поддръжката на огнестрелните оръжия е от решаващо значение. Традиционните методи за почистване на оръжия…

Прочетете ощеПочистване на оръжия
ultrasonic cleaning history

История и развитие на ултразвука

Ултразвуковото почистване е разработено около 1950 г., но ние поискахме да разгледаме цялата история, за да отговорим на въпроса как е започнало всичко. Първи открития След като разгледахме различни източници, се върнахме чак до 6-ти век пр.н.е. По това време…

Прочетете ощеИстория и развитие на ултразвука
kid

Как да почистим бебешките играчки

Бебетата живеят своите (а смеем ли да твърдим, че и нашите) най-смели мечти, като винаги изследват заобикалящата ги среда. Опитват на вкус и допир всяка играчка в стаята, без да имат никаква друга грижа на света. Макар да е изключително…

Прочетете ощеКак да почистим бебешките играчки
brushes

Почистване на четки за грим

Днес грим индустрията струва повече от 500 милиарда долара и четките за грим са голяма част от нея. Те съществуват от векове и почти всеки човек, който използва грим, притежава поне един вид от тези четки. А почистването на вашите…

Прочетете ощеПочистване на четки за грим

Почистваме, възстановяваме, съживяваме

Почистване

Повечето неща трябва да бъдат запазени и почистени, вместо да бъдат заменени с нови. Нашата идея е да ви дадем най-добрия вариант за вашата домашна или работна среда.

Грижа за клиента

Ние предлагаме пълна поддръжка и знания за ултразвуковото почистване. Нашият екип е готов да подобри вашата работа и да ви помогне да работите по-ефективно от всякога.

Развитие

Нашият фокус е да изслушаме нашите клиенти, да разберем техните нужди и да осигурим изключително ниво на ултразвуково почистване в широк обхват.