IND-300-40kHz

Професионален ултразвуков уред с капацитет 30 литра с дегазираща функция, регулируема мощност – идеален за всички, които имат нужда от бързо дегазиране. Ултразвуковата честота от 40 kHz и мощността от 1440 W осигурява ефективно и бързо почистване.

4.975,89 лв.

Професионален ултразвуков уред IND-300-40kHz, с дегазираща функция и регулируема мощност

Капацитет – 30 литра, по-голям уред с дегаз функция за разтваряне на балончета

Функцията Degas разтваря мехурчета от течност. В случаите, когато спестяването на време е от съществено значение, тази функция е от огромна помощ. Преди да започнете процеса на почистване, можете да използвате бутона за дегазиране, за да подготвите течността за оптимално почистване. Тази функция ще подготви течността за няколко секунди.

Регулаторът на мощността, който е добавен към този модел, е добре дошъл за всички, които имат различни деликатни предмети за почистване и се нуждаят от регулиране на мощността преди почистване.

С отделна настройка на таймера от 1 – 99 минути, автоматично изключване и настройка на температурата до 80°C, той е идеален и за артикули, които се нуждаят от по-дълго и цялостно почистване.

Ултразвукова честота 40kHz осигурява цялостно, но нежно почистване, което е подходящо и за по-меки метали, пластмаси и продукти с полирани повърхности. По-малките мехурчета, които се произвеждат при тази честота, е по-малко вероятно да причинят повреда на повърхността и също така са по-способни да проникнат в тесни зони като шевове, пукнатини и глухи отвори.

Ултразвуковата мощност от 1440 W осигурява достатъчно голям брой мехурчета за ефективно и бързо почистване на различни предмети в ултразвуковата чистачка.

Индустриалната серия е предназначена за непрекъсната работа, 8 часа на ден.

Предмети, които могат да бъдат ефективно почистени с професионален ултразвуков уред:ASONIC CLEANING
 • Авточасти: Компонентите на двигателя, карбураторите, горивните инжектори и други авточасти могат да се почистват ефективно с ултразвукови почистващи препарати. Процесът на почистване може да премахне натрупването на мазнини, масло и въглерод.
 • Индустриални части: различни индустриални части, включително машинни компоненти, лагери, клапани и зъбни колела, могат да се почистват с ултразвукови почистващи препарати. Процесът може да премахне мръсотия, масла и други замърсители, които биха могли да повлияят на работата на тези части.
 • Метални и пластмасови части: Ултразвуковите почистващи препарати могат да почистват метални и пластмасови части, използвани в производствените процеси. Това може да помогне да се гарантира, че частите са чисти от остатъци преди сглобяване или по-нататъшна обработка.
 • Електронни компоненти: Малки електронни компоненти като платки, печатни платки и конектори могат да се почистват с ултразвукови почистващи препарати. Нежното почистване помага за премахване на замърсители, които биха могли да повлияят на работата на тези компоненти. Може да премахне остатъците от флюс за спояване и други замърсители, които могат да повлияят на работата на печатната платка.
 • Лабораторна стъклария: В научните лаборатории ултразвуковите почистващи препарати могат ефективно да почистват стъклария, епруветки, чаши и друго оборудване, използвано в експерименти. Процесът на почистване гарантира, че върху стъклените съдове няма остатъци, които биха могли да повлияят на точността на експериментите.
 • Стоматологични и медицински инструменти: Ултразвуковите почистващи препарати се използват в стоматологични и медицински заведения за почистване на инструменти като форцепс, зъболекарски инструменти, хирургически инструменти и друго медицинско оборудване, което изисква цялостно и ефикасно почистване.
 • Очила и оптично оборудване: Очилата, слънчевите очила и оптичните лещи могат да се почистват с ултразвукови почистващи препарати. Те могат да премахват пръстови отпечатъци, прах и други отпадъци, без да повредят чувствителните повърхности.
Почистващи концентрати за ултразвукова машина:

Различните предмети може да изискват различни почистващи разтвори. Концентратите за ултразвуково почистване на ASonic имат специализиран химичен състав, който ускорява процеса на почистване и трябва да се използват според специалните нужди на частите, които трябва да се почистват. CLEANING CONCETRATES FOR ULTRASONIC CLEANING

 • Електроника: платки, печатни платки и електронни компоненти: AS-PCB
 • Автомобилни части: Карбуратори, горивни инжектори и компоненти на двигателя: AS-CARB
 • Части за прецизни машини: Малки зъбни колела, лагери и други сложни машинни компоненти: AS-SENS
 • Индустриални инструменти: Ръчни инструменти, режещи инструменти и форми: AS-GEN, AS-MLP
 • Огнестрелни оръжия: Части за оръжия, включително цеви, спусъци и пълнители: AS-CARB
 • Бижута, части от скъпоценни камъни, компоненти за часовници, включително каишки за часовници, кутии и части за механизми, монети и колекционерски предмети: AS-JEW
 • Стоматологични и медицински инструменти, чаши, епруветки и друго научно оборудване, игли за татуировки, бижута за пиърсинг и оборудване: AS-UCP
 • Предмети за лична хигиена: Самобръсначки, зъбни протези и контактни лещи: AS-UCP
 • Очила: Лещи, рамки и малки метални компоненти, Оптични компоненти: лещи за фотоапарати, предметни стъкла за микроскоп и лещи за телескопи: AS-OPT
Как работи ултразвуковото почистване?

Обяснението как работи ултразвуковото почистване е на тази връзка. Ако имате още въпроси или се нуждаете от допълнителна помощ, не се колебайте да ни попитате на имейл: order@asonic.si.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Нашите модели IND 100-300 имат резервоари от неръждаема стомана (SUS 304), които са с дебелина 1 мм и следователно осигуряват дълъг живот на ултразвуковите почистващи препарати. Безшевният резервоар и корпус предотвратяват изтичане на вода.

Преобразувателите са прикрепени към дъното на резервоара чрез комбинация от завинтване на заварени резби и залепване, като по този начин създават хомогенно цяло с резервоара. Тази технология позволява непрекъсната кавитация и дълъг живот на ултразвуковата почистваща машина.

Почистващите машини са оборудвани с индустриални преобразуватели с макс. мощност 120 W и честота 40 kHz, които осигуряват силна мощност на ултразвуковото въздействие. Ултразвуковите трансдюсери се активират от водача вътре в устройството, което позволява на почистващите машини да работят със стабилен ултразвуков ефект и да работят безопасно.

Електрониката за ултразвукови почистващи машини IND 30-300 е разработена с оглед на оптималната работа на преобразувателите, нагревателните плочи и лесната работа на широк кръг потребители.

Преди и след почистване

ultrasonic cleaning

 

 

 

 

 

 

 

 

parts to clean with ultrasonic cleaning

 

 

 

 

 

 

 

 

Как работи ултразвуковото почистване

Обяснението как работи ултразвуковото почистване е на тази връзка.

Предупреждения:
 • Използването на ултразвукова почистваща машина без течност е забранено. Това е опасно и ще повреди уреда.
 • При нагряване на течност винаги включвайте ултразвук, така че температурата на течността да се разпределя равномерно.
 • Реалният обем на резервоара може да е по-малък от 30 L.
 • Изсипете течност 2 см под ръба с елементите вътре.
 • Не хвърляйте предмети в резервоара и не удряйте устройството.
 • Почистващите предмети трябва да се поставят в кошницата за почистване, за да се защити ултразвуковата машина.
 • Ултразвуковата работа освобождава определено количество енергия, която загрява течността в резервоара.
Включени в пакета:
 • Ултразвукова чистачка
 • Стандартна кошница
 • Капак от неръждаема стомана
 • Захранващ кабел
 • Упътване за употреба
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Ултразвукова мощност:
1440 W
Ултразвукова честота:
40kHz
Брой преобразуватели:
12
Таймер:
1 – 99
Температура:
80°C
Мощност на нагревателя:
1000 W
Обем на резервоара:
30
Дебелина на резервоара:
1 mm
Размери на кошницата (ШxДxВ):
Размери на резервоара (ШxДxВ):
500×300×200 mm
Размери на уреда (ШxДxВ):
600×400×410 mm
Размери на опаковката (ШxДxВ):
Изпускателен клапан:
YES
Щепсел:
Type F, 220V/50Hz
Нето. тегло:
Гаранция:
0
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Ултразвукова мощност:
1440 W
Ултразвукова честота:
40kHz
Брой преобразуватели:
12
Таймер:
1 – 99
Температура:
80°C
Мощност на нагревателя:
1000 W
Обем на резервоара:
30
Дебелина на резервоара:
1 mm
Размери на кошницата (ШxДxВ):
Размери на резервоара (ШxДxВ):
500×300×200 mm
Размери на уреда (ШxДxВ):
600×400×410 mm
Размери на опаковката (ШxДxВ):
Изпускателен клапан:
YES
Щепсел:
Type F, 220V/50Hz
Нето. тегло:
Гаранция:
0
Maksimalna dvižna teža:
/
Sistem filtracije:
/
Odmaščevalec:
/
ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРЕОБРАЗУВАТЕЛЯ:
Mощност
120W
Резонансен импеданс (Ω)
Капацитет (pF)
Честота
40 kHz
Тегло (g)
Диаметър (mm)
Височина (mm)

Какво предлагаме

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия: Бъдещето на поддръжката на огнестрелни оръжия В света на производството на огнестрелни оръжия, където точността и надеждността означават разликата между успеха и провала, поддръжката на огнестрелните оръжия е от решаващо значение. Традиционните методи за почистване на оръжия…

Прочетете ощеПочистване на оръжия
ultrasonic cleaning history

История и развитие на ултразвука

Ултразвуковото почистване е разработено около 1950 г., но ние поискахме да разгледаме цялата история, за да отговорим на въпроса как е започнало всичко. Първи открития След като разгледахме различни източници, се върнахме чак до 6-ти век пр.н.е. По това време…

Прочетете ощеИстория и развитие на ултразвука
kid

Как да почистим бебешките играчки

Бебетата живеят своите (а смеем ли да твърдим, че и нашите) най-смели мечти, като винаги изследват заобикалящата ги среда. Опитват на вкус и допир всяка играчка в стаята, без да имат никаква друга грижа на света. Макар да е изключително…

Прочетете ощеКак да почистим бебешките играчки
brushes

Почистване на четки за грим

Днес грим индустрията струва повече от 500 милиарда долара и четките за грим са голяма част от нея. Те съществуват от векове и почти всеки човек, който използва грим, притежава поне един вид от тези четки. А почистването на вашите…

Прочетете ощеПочистване на четки за грим

Почистваме, възстановяваме, съживяваме

Почистване

Повечето неща трябва да бъдат запазени и почистени, вместо да бъдат заменени с нови. Нашата идея е да ви дадем най-добрия вариант за вашата домашна или работна среда.

Грижа за клиента

Ние предлагаме пълна поддръжка и знания за ултразвуковото почистване. Нашият екип е готов да подобри вашата работа и да ви помогне да работите по-ефективно от всякога.

Развитие

Нашият фокус е да изслушаме нашите клиенти, да разберем техните нужди и да осигурим изключително ниво на ултразвуково почистване в широк обхват.