HOME-450-розов

HOME-450 Ултразвукова почистваща машина от серия Home с капацитет 0,45 литра, идеален за почистване на дребни предмети за домашна или хоби употреба. Ултразвукова честота 42 kHz и ултразвукова мощност 20 W е идеална за кратко и лесно почистване.

99,91 лв.

Налично за предварителни продажби

Ултразвукова вана HOME-450, капацитет 0.45 литра, подходяща за периодично почистване

РАЗМЕРИ НА КОШНИЦАТА: 168×79×42 мм

Специално проектиран за домакински цели с 3-минутен таймер и автоматично изключване. Новия модел HOME-450 е малък и лесно преносим, идеален за използване в банята или по време на пътуване. С негова помощ лесно ще почистите на тоалетните си принадлежности, козметични артикули, очила и някои дребни предмети.

Ултразвукова честота 42 kHz осигурява цялостно и деликатно почистване, което е подходящо и за по-меки метали, пластмаси и продукти с полирани повърхности. Ултразвуковата мощност от 20W осигурява достатъчно голям брой мехурчета за основно почистване на различни елементи.

По-малките мехурчета, които се получават при тази честота, е по-малко вероятно да причинят повърхностни повреди и също така могат да проникнат по-лесно в тесни зони като шевове, цепнатини и глухи дупчици.

Почистете по-малки предмети:

Кoлекционерски монети, ключове, бижута, каишки за часовници, по-малки части като винтове, стоманени болтове, гайки, пирони, нитове и общо взето всякакви други по-малки предмети.

Какво можете да почистите у дома?Какво можете да почистите у дома?

Ултразвуковата почистваща машина може да се използва за почистване на широка гама от предмети у дома. Ето някои често срещани предмети, които могат да бъдат ефективно почистени с ултразвукова почистваща машина:

 • Бижута: Ултразвуковите почистващи препарати са отлични за почистване на бижута, включително пръстени, колиета, обеци, гривни и часовници. Те могат да отстраняват мръсотия, масла и отломки от малки пукнатини и труднодостъпни места.
 • Очила и очила: Независимо дали става дума за очила, слънчеви очила или очила за четене, ултразвуковият почистващ препарат може ефективно да премахне пръстови отпечатъци, петна и мръсотия от рамките и лещите.
 • Зъбни протези и устни уреди: Ултразвуковите почистващи препарати могат да се използват за почистване на зъбни протези, фиксатори, предпазители за уста и други устни уреди. Те помагат за премахване на бактерии, плака и петна от тези предмети.
 • Метални предмети: Различни метални предмети като монети, сребърни прибори, бръсначи, дребни инструменти и дори огнестрелни оръжия могат да се почистват с ултразвукова почистваща машина. Процесът помага за премахване на мръсотия, окисление и петна от метални повърхности.
 • Монети и колекционерски предмети: Ултразвуковите почистващи препарати могат безопасно да почистват монети, включително тези от злато, сребро или мед. Те могат да се използват и за почистване на колекционерски предмети като фигурки, малки скулптури и деликатни антики.
 • Електронни компоненти: Някои електронни компоненти, като платки, малки електронни части и конектори, могат да се почистват с ултразвукова почистваща машина. Въпреки това е важно да се гарантира, че компонентите са съвместими с този метод на почистване и няма да бъдат повредени от процеса.
 • Предмети за лична хигиена: Ултразвуковите почистващи препарати могат да почистват предмети за лична хигиена като гребени, четки, бръснарски ножчета, нокторезачки и дори четки за грим. Те помагат за премахване на мръсотия, масла и остатъци от тези предмети.
 • Часовници: Освен само каишките и калъфите, ултразвуковите почистващи препарати могат да почистват и части на часовника, като часовникови механизми. Някои видове часовници обаче, като тези с деликатни или ретро компоненти, може да не са подходящи за ултразвуково почистване.
ПОЧИСТВАЩИ КОНЦЕНТРАТИ ЗА УЛТРАЗВУКОВО ПОЧИСТВАНЕ:

Различните предмети може да изискват различни почистващи разтвори. Концентратите за ултразвуково почистване на ASonic имат специализиран химичен състав, който ускорява процеса на почистване и трябва да се използват според специалните нужди на частите, които трябва да се почистват.

 • Бижута, части от скъпоценни камъни, компоненти за часовници, включително каишки за часовници, кутии и части за механизми, монети и колекционерски предмети: AS-JEWConcentrates
 • Артикули за лична хигиена: Самобръсначки, зъбни протези и контактни лещи: AS-JEW
 • Очила: Лещи, рамки и малки метални компоненти, Оптични компоненти: лещи на фотоапарат, предметни стъкла за микроскоп и лещи за телескоп: AS-OPT
 • Стоматологични и медицински инструменти, чаши, епруветки и друго научно оборудване, игли за татуировки, бижута за пиърсинг и оборудване: AS-UCP
 • Електроника: платки, печатни платки и електронни компоненти: AS-PCB
 • Автомобилни части: Карбуратори, горивни инжектори и компоненти на двигателя: AS-CARB
 • Прецизни машинни части: Малки зъбни колела, лагери и други сложни машинни компоненти: AS-SENS
 • Индустриални инструменти: Ръчни инструменти, режещи инструменти и форми: AS-GEN, AS-MLP
  Огнестрелни оръжия: Части за оръжия, включително цеви, спусъци и пълнители: AS-CARB
КАК РАБОТИ УЛТРАЗВУКОВОТО ПОЧИСТВАНЕ?

Обяснението как работи ултразвуковото почистване е на този линк. Ако имате още въпроси или се нуждаете от допълнителна помощ, не се колебайте да ни попитате на имейл: sales@lokatork.com.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Резервоарите от неръждаема стомана (SUS 304) са с дебелина 0,6 мм и осигуряват дълъг експлоатационен живот на ултразвуковите почистващи уреди. Непропускливият корпус е особено важен, тъй като предотвратява притока на вода и влага във вътрешността на устройството.

Чипът на преобразувателя е прикрепен към дъното на резервоара със специално лепило, което създава еднородно цяло с резервоара и не позволява проникването на вода във вътрешността на уреда.

Документи
Предупреждения:
 • Използването на ултразвуковия почистващ уред без течност е забранено. Това е опасно и ще повреди устройството.
 • При нагряване на течността винаги включвайте ултразвук, така че температурата на течността да се разпределя равномерно.
 • Действителният обем на резервоара може да е по-малък от 0,45 л.
 • Налейте течност до 2 см под ръба, с артикулите вътре.
 • Не хвърляйте предмети в резервоара и не удряйте уреда.
 • Ултразвуковият почистващ уред трябва да се охлади за 5 минути след 30 минути ултразвуково почистване.
 • Артикулите за почистване трябва да се поставят в почистващата кошница, за да се предпази ултразвуковата машина.
 • Ултразвуковата операция освобождава определено количество енергия, която загрява течността в резервоара.
 • Максимално работно време на ден: 30 мин
Включено в пакета:
 • Ултразвуков почистващ уред
 • Стандартна кошница
 • Капак от неръждаема стомана
 • Power cord
 • Упътване за употреба
Опаковка

Картонена опаковка с дебело фолио вътре за защита на машината.

Тегло на пакета:
1,5 кг.
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Ултразвукова мощност:
20 W
Ултразвукова честота:
42 kHz
Брой преобразуватели:
chip
Таймер:
3 min
Температура:
/
Мощност на нагревателя:
/
Обем на резервоара:
0,45
Дебелина на резервоара:
0,6 mm
Размери на кошницата (ШxДxВ):
/
Размери на резервоара (ШxДxВ):
168x79x42mm
Размери на уреда (ШxДxВ):
200x92x60 mm
Размери на опаковката (ШxДxВ):
235x130x65 mm
Изпускателен клапан:
NO
Щепсел:
230V/50Hz
Нето. тегло:
458 g
Гаранция:
0
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
Ултразвукова мощност:
20 W
Ултразвукова честота:
42 kHz
Брой преобразуватели:
chip
Таймер:
3 min
Температура:
/
Мощност на нагревателя:
/
Обем на резервоара:
0,45
Дебелина на резервоара:
0,6 mm
Размери на кошницата (ШxДxВ):
/
Размери на резервоара (ШxДxВ):
168x79x42mm
Размери на уреда (ШxДxВ):
200x92x60 mm
Размери на опаковката (ШxДxВ):
235x130x65 mm
Изпускателен клапан:
NO
Щепсел:
230V/50Hz
Нето. тегло:
458 g
Гаранция:
0
Maksimalna dvižna teža:
/
Sistem filtracije:
/
Odmaščevalec:
/

Какво предлагаме

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия: Бъдещето на поддръжката на огнестрелни оръжия В света на производството на огнестрелни оръжия, където точността и надеждността означават разликата между успеха и провала, поддръжката на огнестрелните оръжия е от решаващо значение. Традиционните методи за почистване на оръжия…

Прочетете ощеПочистване на оръжия
ultrasonic cleaning history

История и развитие на ултразвука

Ултразвуковото почистване е разработено около 1950 г., но ние поискахме да разгледаме цялата история, за да отговорим на въпроса как е започнало всичко. Първи открития След като разгледахме различни източници, се върнахме чак до 6-ти век пр.н.е. По това време…

Прочетете ощеИстория и развитие на ултразвука
kid

Как да почистим бебешките играчки

Бебетата живеят своите (а смеем ли да твърдим, че и нашите) най-смели мечти, като винаги изследват заобикалящата ги среда. Опитват на вкус и допир всяка играчка в стаята, без да имат никаква друга грижа на света. Макар да е изключително…

Прочетете ощеКак да почистим бебешките играчки
brushes

Почистване на четки за грим

Днес грим индустрията струва повече от 500 милиарда долара и четките за грим са голяма част от нея. Те съществуват от векове и почти всеки човек, който използва грим, притежава поне един вид от тези четки. А почистването на вашите…

Прочетете ощеПочистване на четки за грим

Почистваме, възстановяваме, съживяваме

Почистване

Повечето неща трябва да бъдат запазени и почистени, вместо да бъдат заменени с нови. Нашата идея е да ви дадем най-добрия вариант за вашата домашна или работна среда.

Грижа за клиента

Ние предлагаме пълна поддръжка и знания за ултразвуковото почистване. Нашият екип е готов да подобри вашата работа и да ви помогне да работите по-ефективно от всякога.

Развитие

Нашият фокус е да изслушаме нашите клиенти, да разберем техните нужди и да осигурим изключително ниво на ултразвуково почистване в широк обхват.