AS-UCP-100 пудра

AS-UCP Универсалният ултразвуков почистващ прах ASonic е специално формулиран повърхностно активен почистващ препарат за бързо отстраняване на остатъци, който може да се изплакне напълно след измиване. Той постига своята ефективност чрез високото си pH и специалните повърхностно активни съставки.

20,80 лв.

Професионална почистваща пудра

AS-UCP-100, почистващ прах за хирургически инструменти

Прахът AS-UCP е подходящ за продължително накисване на части, инструменти, инструменти и стъклария, както и по-дълги периоди на почистване в ултразвуков почистващ препарат.

Премахва замърсявания като:

Мръсотия, мазнини, масла, полепнала или засъхнала кръв, остатъци от тъкани…
Безопасен за използване върху:
Механични части, инструменти, хирургически инструменти, стъклени изделия и други твърди повърхности.
AS-UCP cleaning concentrates
Подготовка и използване

Разтворете 1 разтворимо саше в 5 L топла вода. Работната температура е 50°C (може да използвате 20°C – 70°C). Разбъркайте добре. Потопете артикулите и оставете да киснат поне пет минути. Изплакнете обилно, преди да оставите да изсъхнат. За много силно замърсени предмети може да се използва 1 саше в 1 л вода. Неизползваният разтвор от препарата може да се съхранява 7 дни. Ако се съхранява студен, може да се наложи загряване, за да се получи бистър разтвор. Ако се използва разтворът, изхвърлете след 24 часа. Универсалният почистващ разтвор на ASonic е без мирис и цветът е малко вероятно да изчезне. Дори ако цветът изчезне, препаратът остава активно почистващо средство.

 

Изплакването е съществена част от процеса на почистване. След като мръсотията се премахне от почистваните повърхности, тя трябва да се измие, за да се избегне повторно отлагане. При замърсяване с радиация може да са необходими до пет изплаквания. Всяко бяло отлагане показва, че е имало недостатъчно изплакване преди сушене или че водата за изплакване се нуждае от омекотяване. Белият налеп вероятно е смес от неразтворими калциеви сапуни и соли.

 

Този концентрат е безопасен за употреба върху много материали, въпреки че препоръчваме да тествате всички ултразвукови почистващи концентрати преди ново нанасяне върху материали, които не сте почиствали преди, или да се свържете с нас за допълнителна информация.

 

Повече информация

Универсалният почистващ прах ASonic е особено подходящ за използване с ултразвукови почистващи уреди, тъй като повърхностното напрежение, задържащо замърсявания по повърхностите, е намалено. Подходящ е за продължително накисване на части, прибори, инструменти и стъклени изделия. Някои меки метали, като алуминий и цинк, могат да се гравират. Не препоръчваме използването на универсален прах за почистване ASonic в автоматични миялни машини.

 

Универсалният прах за почистване ASonic не е дезинфектант. Той просто премахва остатъците, които могат да съдържат микроорганизми, от твърдите повърхности. Универсалният прах за почистване на ASonic премахва замърсяванията и се отмива напълно, като по този начин оставя инструментите почистени и готови за стерилизация.

 

ВНИМАНИЕ
  • Използвайте продукта само според указанията на етикета.
  • Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
  • Винаги тествайте ултразвуковите почистващи концентрати преди ново нанасяне върху материали, които не сте почиствали преди.

 

ДОКУМЕНТАЦИЯ

MSDS

Брошура

Какво предлагаме

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия: Бъдещето на поддръжката на огнестрелни оръжия В света на производството на огнестрелни оръжия, където точността и надеждността означават разликата между успеха и провала, поддръжката на огнестрелните оръжия е от решаващо значение. Традиционните методи за почистване на оръжия…

Прочетете ощеПочистване на оръжия
ultrasonic cleaning history

История и развитие на ултразвука

Ултразвуковото почистване е разработено около 1950 г., но ние поискахме да разгледаме цялата история, за да отговорим на въпроса как е започнало всичко. Първи открития След като разгледахме различни източници, се върнахме чак до 6-ти век пр.н.е. По това време…

Прочетете ощеИстория и развитие на ултразвука
kid

Как да почистим бебешките играчки

Бебетата живеят своите (а смеем ли да твърдим, че и нашите) най-смели мечти, като винаги изследват заобикалящата ги среда. Опитват на вкус и допир всяка играчка в стаята, без да имат никаква друга грижа на света. Макар да е изключително…

Прочетете ощеКак да почистим бебешките играчки
brushes

Почистване на четки за грим

Днес грим индустрията струва повече от 500 милиарда долара и четките за грим са голяма част от нея. Те съществуват от векове и почти всеки човек, който използва грим, притежава поне един вид от тези четки. А почистването на вашите…

Прочетете ощеПочистване на четки за грим

Почистваме, възстановяваме, съживяваме

Почистване

Повечето неща трябва да бъдат запазени и почистени, вместо да бъдат заменени с нови. Нашата идея е да ви дадем най-добрия вариант за вашата домашна или работна среда.

Грижа за клиента

Ние предлагаме пълна поддръжка и знания за ултразвуковото почистване. Нашият екип е готов да подобри вашата работа и да ви помогне да работите по-ефективно от всякога.

Развитие

Нашият фокус е да изслушаме нашите клиенти, да разберем техните нужди и да осигурим изключително ниво на ултразвуково почистване в широк обхват.