AS-CARB-25

AS-CARB

Ултразвуковият почистващ концентрат за карбуратори е силен ниско алкален концентрат. Поради силната си формула този концентрат е чудесен за премахване на общи замърсявания, въглерод и масла.

624,57 лв.

Професионален почистващ концентрат

AS-CARB, препарат за мазнини и масло

Проектиран да отговори на най-тежките предизвикателства в автомобилната индустрия, премахвайки най-трудните замърсявания като грес и масла. От съществено значение за автосервизи и малки собственици на гаражи, тъй като почиства с лекота.

 

Премахва примеси като:

Замърсяване, въглерод, мръсотия, масло, грес…
Безопасен за използване върху:
метали, сплави, пластмаса, каучук, керамика, стъкло…

AS-CARB cleaning concentrates

Използвайте разтвор с вода в съотношение 10%, в зависимост от степента на замърсяване на предмета, който трябва да се почисти. Оптималната температура на почистване е между 50-60°C. Изплакнете всички предмети с чиста вода след ултразвуковото почистване. Сменяйте редовно почистващия разтвор в ултразвуковия почистващ уред, когато се замърси.

 

Този концентрат е безопасен за употреба върху много материали, въпреки че препоръчваме да тествате всички ултразвукови почистващи концентрати преди ново нанасяне върху материали, които не сте почиствали преди, или да се свържете с нас за допълнителна информация.

 

Почиствайте без компромиси с ултразвуков почистващ концентрат, създаден да отговори на уникалните предизвикателства на търговското почистване.

Освен ултразвуковата мощност, температурата и времето за обработка, за постигане на оптимални резултати от ултразвуковото почистване са необходими и особено балансирани почистващи концентрати. ASonic предлага широк асортимент от подходящи ниско пенливи почистващи концентрати. Всички концентрати за ултразвуково почистване ASonic са специално разработени за ултразвуково приложение. Със своите свойства, които подпомагат кавитацията, почистващите концентрати подобряват процеса на почистване и същевременно са щадящи към материала.

 

Вече е по-лесно от всякога да контролирате разходите си за почистване, като същевременно увеличавате максимално ефективността на работата си с концентрати на ASonic. Концентратите са формулирани да почистват най-трудните замърсявания, като същевременно правят работата ви по почистването по-ефективна. Използването на концентрати значително съкращава времето за почистване. Характеристиките им, свързани с подобряването на кавитацията и предпазването на материалите, позволяват максимален ефект от ултразвуковото почистване.

 

Описание на процеса на почистване

Ултразвуковите почистващи уреди използват висока честота, насочена във водна вана, а работата на ултразвука произвежда малки мехурчета. Мехурчетата се разпространяват в течността и когато достигнат повърхността на предмета, те се пукват, освобождавайки енергия, която премахва замърсяванията по повърхността (дори в каналчета, дупки, прорези и всички други трудно достъпни места).

 

Внимателно поставете кошницата с артикули в ултразвуковия почистващ уред. Напълнете резервоара със смес от дестилирана вода и почистващ концентрат в желаното съотношение. Потопете изцяло в разтвора артикулите за почистване. Задайте желаната температура на почистване и активирайте нагревателя на резервоара. Изчакайте течността в резервоара да достигне зададената температура и след това настройте ултразвуков таймер в съответствие с изискванията на процеса на почистване, в зависимост от вида и степента на замърсяване на почиствания артикул. След като почистването приключи, изчакайте течността да се охлади и след това внимателно извадете кошницата с артикулите. Изплакнете ги с чиста вода. Сменяйте редовно съдържанието на ваната, когато разтворът се замърси.

ВНИМАНИЕ
  • Използвайте продукта само според указанията на етикета.
  • Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
  • Винаги тествайте ултразвуковите почистващи концентрати преди ново нанасяне върху материали, които не сте почиствали преди.

 

ДОКУМЕНТАЦИЯ

MSDS

Брошура

Какво предлагаме

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия: Бъдещето на поддръжката на огнестрелни оръжия В света на производството на огнестрелни оръжия, където точността и надеждността означават разликата между успеха и провала, поддръжката на огнестрелните оръжия е от решаващо значение. Традиционните методи за почистване на оръжия…

Прочетете ощеПочистване на оръжия
ultrasonic cleaning history

История и развитие на ултразвука

Ултразвуковото почистване е разработено около 1950 г., но ние поискахме да разгледаме цялата история, за да отговорим на въпроса как е започнало всичко. Първи открития След като разгледахме различни източници, се върнахме чак до 6-ти век пр.н.е. По това време…

Прочетете ощеИстория и развитие на ултразвука
kid

Как да почистим бебешките играчки

Бебетата живеят своите (а смеем ли да твърдим, че и нашите) най-смели мечти, като винаги изследват заобикалящата ги среда. Опитват на вкус и допир всяка играчка в стаята, без да имат никаква друга грижа на света. Макар да е изключително…

Прочетете ощеКак да почистим бебешките играчки
brushes

Почистване на четки за грим

Днес грим индустрията струва повече от 500 милиарда долара и четките за грим са голяма част от нея. Те съществуват от векове и почти всеки човек, който използва грим, притежава поне един вид от тези четки. А почистването на вашите…

Прочетете ощеПочистване на четки за грим

Почистваме, възстановяваме, съживяваме

Почистване

Повечето неща трябва да бъдат запазени и почистени, вместо да бъдат заменени с нови. Нашата идея е да ви дадем най-добрия вариант за вашата домашна или работна среда.

Грижа за клиента

Ние предлагаме пълна поддръжка и знания за ултразвуковото почистване. Нашият екип е готов да подобри вашата работа и да ви помогне да работите по-ефективно от всякога.

Развитие

Нашият фокус е да изслушаме нашите клиенти, да разберем техните нужди и да осигурим изключително ниво на ултразвуково почистване в широк обхват.