AS-CALC

AS-CALC-5

Ултразвуков почистващ концентрат AS-CALC-5 за отстраняване на калциев карбонат. Благодарение на силната си формула, този концентрат е чудесен за премахване дори на стар, силен калций. Концентратите за ултразвуково почистване на ASonic са предназначени не само за професионална/промишлена употреба, но и за домашна употреба.

135,31 лв.

Професионален почистващ концентрат

AS-CALC, 5 литра,  за премахване на калциев карбонат

Предназначен за премахване на примеси като калциев карбонат. От съществено значение за къщи за кафе/чай и ремонтни услуги, почистване без усилие и лекота.

Премахва примеси като:

Калциев карбонат.

 

 

 

 

 

 

 

преди почистване                                                           след почистване

Направете разтвор от AS-CALC и вода в съотношение 1:10 (може да се увеличи до 15% в зависимост от замърсяването). Потопете обекта в ултразвуковата вана в този разтвор и го загрейте до температура 30-35˚ C. След това започнете процеса на ултразвуково измиване. Когато разтворът стане кален, сменете го и повторете процеса на ултразвуково измиване. След като ултразвуковото почистване приключи, изплакнете предмета с чиста вода.

Този концентрат е безопасен за употреба върху много материали, но ако не сте сигурни, че продуктът е безопасен за предмета, който почиствате, опитайте го върху малка част от повърхността.

Почистете без компромис с ултразвуков почистващ концентрат, предназначен да посрещне уникалните предизвикателства на търговското почистване.

Освен ултразвукова мощност, температура и време за обработка, за постигане на оптимални резултати от ултразвуковото почистване са необходими и особено балансирани почистващи концентрати. ASonic предлага широка гама от подходящи почистващи концентрати с ниска пяна. Всички ултразвукови почистващи концентрати на ASonic са специално разработени за ултразвуково приложение. Със своите свойства, които подпомагат кавитацията, почистващите концентрати подобряват процеса на почистване и в същото време са нежни към материала.

Сега е по-лесно от всякога да контролирате разходите си за почистване, като същевременно увеличите максимално ефективността си с концентратите на ASonic. Концентратите имат формула за почистване на най-трудните замърсявания, като същевременно правят вашата почистваща операция по-ефективна. Използването на концентрати съкращава значително времето за почистване. Функциите за подобряване на кавитацията и защита на материала позволяват максимален ефект от ултразвуковото почистване.

Описание на процеса на почистване

Ултразвуковите почистващи препарати използват висока честота, насочена във водна баня и работата на ултразвук произвежда малки мехурчета. Мехурчетата се разпространяват в течността и когато ударят повърхността на обекта, те се спукват, освобождавайки енергия, която премахва замърсяванията, прикрепени към повърхността (дори в жлебовете, дупките, прорезите и всички други труднодостъпни места).

Внимателно поставете кошницата с предмети в ултразвукова почистваща машина. Напълнете резервоара със смес от дестилирана вода и почистващ концентрат с желаната скорост. Потопете напълно елементите за почистване в разтвора. Задайте желаната температура на почистване и активирайте нагревателя на резервоара. Изчакайте течността в резервоара да достигне зададената температура и след това настройте ултразвуковия таймер в съответствие с изискванията на процеса на почистване, в зависимост от вида и степента на замърсяване на почистващия артикул. След като почистването приключи, изчакайте течността да изстине и след това внимателно извадете кошницата с артикулите. Изплакнете предметите с чиста вода. Сменяйте ваната редовно, когато разтворът се замърси.

Почистващият концентрат AS-CALC ще спаси вашата кухня, оборудване за баня и много предмети, ако използвате вода с повишено ниво на твърдост! Пералнята, съдомиялната машина, бойлерът ще имат дълъг живот, ако редовно организирате лесно почистване с ултразвукови почистващи препарати и AS-CALC.

ВНИМАНИЕ

  • Използвайте продукта само както е указано на етикета.
  • Пазете от деца.
  • Винаги тествайте ултразвуковите почистващи концентрати преди ново приложение върху материали, които не сте почиствали преди.

ДОКУМЕНТАЦИЯ

Документ с информационен лист за безопасност (MSDS).

Брошура:

Какво предлагаме

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия

Почистване на оръжия: Бъдещето на поддръжката на огнестрелни оръжия В света на производството на огнестрелни оръжия, където точността и надеждността означават разликата между успеха и провала, поддръжката на огнестрелните оръжия е от решаващо значение. Традиционните методи за почистване на оръжия…

Прочетете ощеПочистване на оръжия
ultrasonic cleaning history

История и развитие на ултразвука

Ултразвуковото почистване е разработено около 1950 г., но ние поискахме да разгледаме цялата история, за да отговорим на въпроса как е започнало всичко. Първи открития След като разгледахме различни източници, се върнахме чак до 6-ти век пр.н.е. По това време…

Прочетете ощеИстория и развитие на ултразвука
kid

Как да почистим бебешките играчки

Бебетата живеят своите (а смеем ли да твърдим, че и нашите) най-смели мечти, като винаги изследват заобикалящата ги среда. Опитват на вкус и допир всяка играчка в стаята, без да имат никаква друга грижа на света. Макар да е изключително…

Прочетете ощеКак да почистим бебешките играчки
brushes

Почистване на четки за грим

Днес грим индустрията струва повече от 500 милиарда долара и четките за грим са голяма част от нея. Те съществуват от векове и почти всеки човек, който използва грим, притежава поне един вид от тези четки. А почистването на вашите…

Прочетете ощеПочистване на четки за грим

Почистваме, възстановяваме, съживяваме

Почистване

Повечето неща трябва да бъдат запазени и почистени, вместо да бъдат заменени с нови. Нашата идея е да ви дадем най-добрия вариант за вашата домашна или работна среда.

Грижа за клиента

Ние предлагаме пълна поддръжка и знания за ултразвуковото почистване. Нашият екип е готов да подобри вашата работа и да ви помогне да работите по-ефективно от всякога.

Развитие

Нашият фокус е да изслушаме нашите клиенти, да разберем техните нужди и да осигурим изключително ниво на ултразвуково почистване в широк обхват.